Ελλάδα

Μύκονος: Αυτή είναι η Πολωνή DJ που συνελήφθη μαζί με άλλους δύο να διακινούν ναρκωτικά στο νησί

Μύκονος: Αυτή είναι η Πολωνή DJ που συνελήφθη μαζί με άλλους δύο να διακινούν ναρκωτικά στο νησί

Πηγή Φωτογραφίας: ifimerida.gr

Σε βίλα στην Ψαρού η «καβάτζα» του κυκλώματος. Έκαναν delivery κοκαΐνης, κάνναβης, MDMA και χαπιών. Κατασχέθηκαν πάνω από 65.000 ευρώ σε μετρητά. Σε ρόλο «βιτρίνας» γνωστή DJ από την Πολωνία.

Μία 26χρονη αλλοδαπή, η οποία εργαζόταν ως DJ σε πάρτι και κλαμπ στη Μύκονο, είναι το ένα από τα τρία πρόσωπα που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για διακίνηση ναρκωτικών.

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε αναλάβει χρέη συνοδού του αρχηγού της οργάνωσης στα ραντεβού που έκλειναν για να πουλήσουν τα ναρκωτικά, για τα οποία είχαν φτιάξει και… μενού.

Η νεαρή, με καταγωγή από την Πολωνία, βοηθούσε ως συνοδός για να «ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες εντοπισμού τους από τις Αρχές».

Πώς συνελήφθη η σπείρα

Τα τρία στελέχη της οργάνωσης, η 26χρονη, ένας 37χρονος και ένας 40χρονος, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί μετά από συντονισμένη κοινή αστυνομική επιχείρηση, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και του νόμου για τα όπλα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προηγήθηκε καταγγελία ότι άγνωστος κινείται με όχημα στους δρόμους της Μυκόνου και διακινεί ναρκωτικές ουσίες, κάνοντας «delivery» παραδόσεις.

Όπως προκύπτει από την αστυνομία, ο 40χρονος είναι το αρχηγικό μέλος της οργάνωσης που συντόνιζε τις πωλήσεις ναρκωτικών από την οικία-καβάτζα, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες επικοινωνίες με τους υποψήφιους αγοραστές μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

Όσον αφορά τον τρίτο συλληφθέντα, πρόκειται για έναν 37χρονο που ήταν επιφορτισμένος με την παράδοση των ναρκωτικών ουσιών, με τη μέθοδο του «delivery». Φρόντιζε, μάλιστα -για την απόκρυψή του-, οι συναντήσεις να πραγματοποιούνται σε πολυσύχναστα μέρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments