Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Αποκαλύπτει την αντίδραση της Μελάνια όταν είδε τους πυροβολισμούς στην Πενσιλβάνια

Ντόναλντ Τραμπ: Αποκαλύπτει την αντίδραση της Μελάνια όταν είδε τους πυροβολισμούς στην Πενσιλβάνια

Πηγή Φωτογραφίας: President Donald Trump, accompanied by a waving first lady Melania Trump, walks on the South Lawn as they depart the White House, Friday, Jan. 31, 2020, in Washington. Trump is en route to his Mar-a-Lago resort in Palm Beach, Fla. (AP Photo/Alex Brandon)

«Δεν μπορεί ακόμη καν να μιλήσει γι' αυτό - Αυτό σημαίνει ότι της αρέσω, με αγαπάει», δηλώνει ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ στο Fox News

Την αντίδραση της τρίτης συζύγου του την ημέρα που γλίτωσε παρά τρίχα στην Πενσιλβάνια, αποκάλυψε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο Fox News.

Mιλώντας στη δημοσιογράφο Λόρα Ίνγκραχαμ, ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα με τους Ρεπουμπλικάνους μίλησε για τις αντιδράσεις της Μελάνια, η οποία παρακολουθούσε ζωντανά από την τηλεόραση την προεκλογική ομιλία. «Η Μελάνια δυσκολεύεται ακόμη να μιλήσει για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου στις 13 Ιουλίου», υποστήριξε ο Τραμπ.

O Τραμπ είχε την τύχη με το μέρος του, αφού από τα πυρά που εκτόξευσε ο 20χρονος Τόμας Κρουκς, μόνο μία σφαίρα τον πέτυχε στο πάνω μέρος του δεξιού αυτιού του. Η ανάρρωσή του ήταν ταχύτατη.

Η Μελάνια δεν ήταν παρούσα στην ομιλία του συζύγου της αλλά όπως είπε ο ίδιος, τον έβλεπε ζωντανά μέσω τηλεόρασης. «Παρακολουθούσε. Παρακολουθούσε ζωντανά. Ήταν παντού. Ήταν στην τηλεόραση», είπε ο Τραμπ απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο του Fox News.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος συνέχισε λέγοντας ότι η σύζυγός του αποφεύγει να μιλάει για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του. «Δεν μπορεί καν να μιλήσει γι’ αυτό», είπε προσθέτοντας ότι αυτό είναι ενδεικτικό των συναισθημάτων της για εκείνον.

«Δεν πειράζει, αυτό σημαίνει ότι της αρέσω, με αγαπάει. Θα μπορούσε να μιλάει ελεύθερα γι’ αυτό, δεν είμαι τόσο σίγουρος για το τι είναι καλύτερο. Είτε της αρέσω είτε με αγαπάει, αυτό είναι ωραίο», συμπλήρωσε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments