Lifestyle

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Μουτσινά – «Ήσουν η μεγαλύτερή μου σχέση, η πιο σημαντική»

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Μουτσινά – «Ήσουν η μεγαλύτερή μου σχέση, η πιο σημαντική»

Πηγή Φωτογραφίας: insatgram/nikosmoutsinas

«Ήσουν η μεγαλύτερη μου σχέση, η πιο αληθινή, η πιο υπομονετική, η πιο σημαντική»

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής – ηθοποιός, που πολλές φορές έχει αποδείξει την αγάπη του για τα ζώα, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του σκύλο με τον οποίο πορεύτηκε για αρκετά χρόνια. Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του σκύλο με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο από διάφορες στιγμές τους, το οποίο συνόδευσε με ένα εξίσου συγκινητικό κείμενο.

«Αντούλη….σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας.. Ήσουν η μεγαλύτερη μου σχέση, η πιο αληθινή, η πιο υπομονετική, η πιο σημαντική (κι ας μην το καταλάβαινα). Ήσουν το καλύτερο σκυλί.. μου λείπεις πολύ.. Σε αγαπάω .. Εις το επανιδείν» έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Ένα ιδιαίτερο και αρκετά μακρινό ταξίδι αποφάσισαν να κάνουν η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ευγενία Σαμαρά, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Οι τέσσερις ηθοποιοί διατηρούν μια πολύ στενή φιλία και ένα από τα πράγματα που λατρεύουν όλοι τους είναι τα ταξίδια, με την Ευγενία Σαμαρά να είναι εκείνη που συνήθως κάνει τα πιο μακρινά και ιδιαίτερα.

Αυτή τη φορά, οι τέσσερίς τους αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Κένυα της Αφρικής προκειμένου να ζήσουν νέες εμπειρίες, να γνωρίσουν νέες κουλτούρες και να ζήσουν εμπειρίες που στη χώρα μας δε θα είχαν τη δυνατότητα. Μέσα από τους λογαριασμούς τους στο social media έχουν δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στα οποία τους βλέπουμε να απολαμβάνουν στο έπακρο αυτή την εμπειρία ζωής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments