Lifestyle

Γύρισε όλη η Πάρος και τους κοιτούσε: Η Καινούργιου δεν είδε τις κάμερες και έγινε θέαμα με τον σύντροφο της

Γύρισε όλη η Πάρος και τους κοιτούσε: Η Καινούργιου δεν είδε τις κάμερες και έγινε θέαμα με τον σύντροφο της
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

H Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, συνεχίζουν τις διακοπές τους, αυτή τη φορά στην Αντίπαρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Lebi 🧿 (@harislebi)

Μετά την Αίγινα, την Πάρο, όπου ο επιχειρηματίας είναι συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Isola στην Αλυκή και το Παρίσι, αγαπημένο προορισμό της παρουσιάστριας, βρέθηκαν στην Αντίπαρο και μέσα από τις αναρτήσεις τους, έδωσαν μία γεύση για το πως περνάνε στο νησί.

Όπως αποκαλύπτει άτομο από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας στο OK! «η Κατερίνα είναι πολύ ήρεμη δίπλα του. Αυτό ίσως συμβαίνει γιατί με τον Πάνο έγιναν πρώτα φίλοι και με τον καιρό η σχέση τους έγινε πιο τρυφερή».

Τον περασμένο χειμώνα, εκείνη επισκεπτόταν τακτικά με την παρέα της το εστιατόριο Forte στο Κολωνάκι, αλλά και το μπαρ Wild Poppies, όπου επίσης είναι συνιδιοκτήτης ο Παναγιώτης Κουτσουμπής.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία σχολίασε η παρουσιάστρια του Alpha «Μαζί σου είναι διαφορετικά», με μία κόκκινη καρδιά.

Αυτές τις ημέρες, έχουν ταξιδέψει στην Πάρο και η παρουσιάστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, ποζάροντας αγκαλιά σε δημοφιλές εστιατόριο του νησιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments