Πολιτική

Άδωνις για Πολάκη: Ο δήθεν «ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς» ούτε για πλάκα δεν μπορεί να πει την αλήθεια

Άδωνις για Πολάκη: Ο δήθεν «ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς» ούτε για πλάκα δεν μπορεί να πει την αλήθεια

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις για Πολάκη: Άλλαξε τη σειρά των ομιλητών μήπως και γλυτώσει το σημερινό δικαστήριο

«Η θέση του κυρίου Πολάκη σήμερα δεν είναι εδώ στη Βουλή, αλλά στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για τη μήνυση που του έχει κάνει η κ. Αραμπατζή», αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Παίρνοντας τον λόγο αμέσως μετά τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Υγείας τόνισε εισαγωγικά πως «ο Πολάκης μάς είπε ότι είναι εδώ όρθιος. Αλλά ο Πολάκης δεν έπρεπε να είναι εδώ. Ο Πολάκης θα έπρεπε να είναι στην Ευελπίδων για μήνυση που του έχει γίνει από την κ. Αραμπατζή. 

Θυμίζω πως ο Πολάκης εξύβρισε την κ. Αραμπατζή το 2022. Ήρθη η ασυλία του με απόφαση της Βουλής. Στην πρώτη συνεδρίαση ο «ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς», όπως αυτοαποκαλείται, δήλωσε άρρωστος και πήρε αναβολή. Στη δεύτερη συνεδρίαση, ο Πολάκης δήλωσε ότι ο δικηγόρος είχε προσβληθεί από covid. Στην τρίτη συνεδρίαση, αυτός ο «ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς» δήλωσε πως ο νέος δικηγόρος δεν πρόλαβε να ενημερωθεί για τα δεδομένα της υπόθεσης. Στην τέταρτη συνεδρίαση, αυτός ο «ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς» άλλαξε σειρά και έτσι έγινε ομιλητής με σειρά που τον βόλευε. Έτσι, αυτός ο «ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς» θα στείλει τον δικηγόρο του, για να ζητήσει μια νέα αναβολή!. Ο Πολάκης πάει και πάλι να τη γλυτώσει από το δικαστήριο. Είναι τόσο γενναίος αυτός ο «ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς»! Οι χιλιάδες διαδικτυακοί φίλοι του, οι οποίοι επικροτούν αναρτήσεις του, δεν ξέρουν πως, στην πραγματικότητα, είναι ένας δειλός. Επί τρία χρόνια παίρνει συνεχώς αναβολή. Αυτός είναι ο ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς! Αλίμονο αν οι Κρητικοί ήταν τόσο δειλοί σαν εσένα!».

Συνεχίζοντας την παρέμβασή του, ο Άδωνις μίλησε και για το πρόσφατο περιστατικό με την κ. Νατάσα Πετρούλια, λέγοντας πως «ως προς την συνεργάτιδά μου και τη χυδαία επίθεση που δέχθηκε, ο Πολάκης είπε πως αυτή δεν έχει πρόβλημα υγείας. Ο Κασσελάκης τον διέγραψε, γιατί ο Πολάκης έκανε δύο γυναίκες να κλαίνε. Οι εργαζόμενοι σάς μισούν όλοι, ενώ εμένα με χειροκροτούν. Αυτό που κάνατε στην κυρία Πετρούλια το κάνατε και στους εργαζόμενους του υπουργείου Υγείας. Αφήστε τα θέματα υγείας απέξω και ζητήστε συγγνώμη».

Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για το κέντρο υγείας στα Φιλιατρά, υποστηρίζοντας συγκεκριμένα πως «αυτό έγινε με διεθνή δημόσιο διαγωνισμό. Είναι όλα διαφανή. Είναι όλα προσβάσιμα. Ο Πολάκης είναι τελείως άσχετος ως προς τα εργολαβικά. Και οι περίεργοι διαγωνισμοί είναι αυτοί που έχουν μεγάλη έκπτωση, γιατί έτσι μπορεί να ζητηθεί η διαφορά. Άρα, σκάνδαλο Φιλιατρών δεν υπάρχει. Είναι μια διαφανής διαδικασία. Για να σας δω μια φορά να πηγαίνετε στο δικαστήριο και να τεκμηριώσετε τις περίφημες καταγγελίες σας.

Και για να καταλάβουμε ακόμη καλύτερα τι ακριβώς κάνει ο γενναίος Πολάκης, πριν από λίγο οι δικηγόροι του ζήτησαν αναβολή λέγοντας πως είναι στη Βουλή. Όμως το δικαστήριο δεν έδωσε την αναβολή, γιατί οι δικηγόροι της κυρίας Αραμπατζή παρουσίασαν ότι ο Πολάκης ήταν χθες το νούμερο 9 στους ομιλητές και αντάλλαξε τη θέση του με το νούμερο 53 σήμερα. Το δικαστήριο διέταξε να κρατηθεί η υπόθεση μέχρι να παρουσιαστεί στη δικαστική αίθουσα ο κ. Πολάκης και να δικαστεί, γιατί η σημερινή είναι η τέταρτη αναβολή που ζητούσε. Κι όλο αυτό το σόου το έκανε για τη δίκη. Βλέπουμε για πόσο ψεύτη μιλάμε. Δεν μπορεί να πει αλήθεια ούτε για πλάκα, ούτε εκ τύχης! Θα μίλαγε στις 6μμ και ήταν το νούμερο 9 και το άλλαξε με το νούμερο 53, είπε στην αρχή ότι εγώ θέλω να πάω στη δίκη με την κ. Αραμπατζή και την ώρα που το έλεγε οι δικηγόροι του ζητούσαν αναβολή! Για να καταλάβουν οι διαδικτυακοί φίλοι του κ. Πολάκη πόση αξία έχουν αυτά που λέει ο κ. Πολάκης.

Ως προς το κέντρο υγείας στα Φιλιατρά, η μελέτη κατατέθηκε, συμπεριλαμβάνει και το κέντρο υγείας Σφακίων. Αν έχει διαφωνία ο  κ.  Πολάκης, μπορεί να διαφωνήσει επί των στοιχείων», είπε, ολοκληρώνοντας, ο υπουργός Υγείας.  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments