Trash

Μπιάνκα Σενσόρι: Ντυμένη από πάνω, ημίγυμνη από κάτω – Βόλτα με την κόρη του Γουέστ

Μπιάνκα Σενσόρι: Ντυμένη από πάνω, ημίγυμνη από κάτω – Βόλτα με την κόρη του Γουέστ

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/biancacesori

Το αμφιλεγόμενο ζευγάρι μαζί με την 11χρονη Νορθ Γουέστ εθεάθησαν να πηγαίνουν σινεμά στο Λος Άντζελες για να δουν την ταινία «Deadpool & Wolverine».

Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι, έκανε άλλη μια σούπερ αποκαλυπτική εμφάνιση, αυτή τη φορά παρουσία της κόρης του ράπερ, Νορθ Γουέστ.

Το αμφιλεγόμενο ζευγάρι μαζί με την 11χρονη Νορθ Γουέστ εθεάθησαν να πηγαίνουν σινεμά στο Λος Άντζελες για να δουν την ταινία «Deadpool & Wolverine».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca Censori (@biancacesori)

Καθώς συνόδευε την έφηβη κόρη του συζύγου της, η 29χρονη αρχιτέκτονας τράβηξε όλα τα βλέμματα με την σούπερ σέξι εμφάνισή της που άφησε για ακόμη μία φορά λίγα στη φαντασία.

Για τη χαλαρή έξοδο, η Αυστραλή φορούσε ένα λευκό μακρυμάνικο μπλουζάκι χωρίς σουτιέν, από πάνω μόνο ένα nude εσώρουχο-σορτσάκι και μαύρα πέδιλα με λουράκι.

Έβαλε αξεσουάρ την εκκεντρική, χωρίς παντελόνι εμφάνισή της με ένα μπεζ καπέλο του μπέιζμπολ πάνω από τα σκούρα καστανά μαλλιά της, τα οποία είχε μαζεμένα.

Ο σύζυγός της επέλεξε ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα, γυαλιά ηλίου και ασορτί φόρμα.

Η Νορθ, την οποία ο Κάνιε Γουέστ μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν, φορούσε ένα φαρδύ τζιν παντελόνι, φαρδιά μπλούζα και σαγιονάρες.

Η νεαρή κοπέλα είχε τα μαλλιά της σε μια χαμηλή αλογοουρά και ήταν φιλική με τη μητριά της καθώς δέχθηκε μια μεγάλη αγκαλιά από αυτήν έξω από το θέατρο.

.Έχει αναφερθεί προηγουμένως ότι η Καρντάσιαν είχε ζητήσει από τον πρώην σύζυγό της να πει στην Μπιάνκα να μην φοράει τα περιβόητα σκανδαλώδη ρούχα της μπροστά στα τέσσερα παιδιά τους και να εμφανίζεται ευπρεπώς ντυμένη.

Η Μπιάνκα έχει φωτογραφηθεί με μια σειρά από αποκαλυπτικά ρούχα από τότε που παντρεύτηκε τον 46χρονο ράπερ τον Δεκέμβριο του 2022, λιγότερο από έναν μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ.

Σε αντίθεση με τον γάμο του με την Σενσόρι, ο Γουέστ ζήτησε συχνά από την Καρντάσιαν να αλλάξει ρούχα αν ο ίδιος ένιωθε ότι έδειχνε πολύ δέρμα, με την καλλιτέχνιδα να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές μόδας της κατά τη διάρκεια του επταετούς γάμου τους.

Η αλλαγή στο στιλ της Μπάνκα έχει προκαλέσει ανησυχίες στους φίλους της που φοβούνται ότι όχι μόνο έχει αλλάξει από τότε που τον γνώρισε, αλλά «χρησιμοποιείται» για την προώθηση του νέου του άλμπουμ, Vultures.

Λέγεται επίσης ότι οι γονείς της «θλίβονται» βλέποντας την κόρη τους με τόσο περίεργα και γυμνά σύνολα.

«Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι απογοητευμένοι γιατί τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα», είπε στο Daily Mail μία πηγή.

«Η Μπιάνκα σαφώς δεν συνειδητοποιεί ότι αυτό που φόρεσε δεν είναι μόνο αηδιαστικό και αποτελεί κακό παράδειγμα, αλλά και ότι παραβιάζει επίσης το νόμο.

Η πηγή συνέχισε: «Οι γονείς της είναι τόσο στενοχωρημένοι για αυτό γιατί δεν την αναγνωρίζουν. Δεν θα το έκανε αυτό αν δεν ήταν υπό έλεγχο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments