Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απίστευτος Χρήστου! Προκρίθηκε και στον τελικό των 200μ. ύπτιο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απίστευτος Χρήστου! Προκρίθηκε και στον τελικό των 200μ. ύπτιο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απίστευτος Χρήστου! Προκρίθηκε και στον τελικό των 200μ. ύπτιο

Ο Χρήστου πήγε… έτοιμος στο Παρίσι και το αποδεικνύει συνεχώς, αφού θα γίνει μόλις ο δεύτερος Έλληνας κολυμβητής, μετά τον Σπύρο Γιαννιώτη στους Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, που θα αγωνιστεί σε δύο τελικούς στην ίδια διοργάνωση

Μετά την 4η θέση που πήρε στα 100μ. ύπτιο, ο Απόστολος Χρήστου θα είναι και στον τελικό των 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, σε αντίθεση με τον Απόστολο Σίσκο που προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Χρήστου πήγε… έτοιμος στο Παρίσι και το αποδεικνύει συνεχώς, αφού θα γίνει μόλις ο δεύτερος Έλληνας κολυμβητής, μετά τον Σπύρο Γιαννιώτη στους Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, που θα αγωνιστεί σε δύο τελικούς στην ίδια διοργάνωση.

Με χρόνο 1:56.33, ο οποίος αποτελεί ατομικό ρεκόρ, ο 28χρονος κολυμβητής πήρε την πρόκριση για τον τελικό των 200μ. ύπτιο, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη (1/8), έχοντας κάνει την 4η καλύτερη επίδοση στους ημιτελικούς.

Ο 19χρονος Απόστολος Σίσκος, από την πλευρά του, με χρόνο 1:57.77 πήρε τη 14η θέση συνολικά στους ημιτελικούς και δεν θα είναι στον τελικό, έχει όμως όλη του την καριέρα μπροστά του και θα έχει κι άλλες ευκαιρίες στις επόμενες διοργανώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments