Ειδήσεις

Επίσκεψη Δένδια στο 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού στην Πάχη Μεγάρων

Επίσκεψη Δένδια στο 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού στην Πάχη Μεγάρων

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΕΘΑ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ 2ο ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΧΗ ΜΕΓΑΡΩΝ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ/EUROKINISSI)

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, μετέβη σήμερα, Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο «Λοχαγού (ΠΒ) Δελαπόρτα Σπυρίδωνος», στην Πάχη Μεγάρων, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στο 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού (2ο ΣΥΑΣ).

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή οργάνωση και την αποστολή των μονάδων του 2ου ΣΥΑΣ, καθώς και για το έργο που επιτελούν σχετικά με τις αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ.

Ο κ. Δένδιας διαπίστωσε την επιχειρησιακή ετοιμότητα και συνεχάρη τη Διοίκηση, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς και όλο το προσωπικό για την κοινωνική προσφορά τους στην ενίσχυση του έργου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) στον τομέα των αεροδιακομιδών.

Επίσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει επίδειξη των δυνατοτήτων των Ελικοπτέρων Chinook και NH-90, ενώ συνομίλησε με το ιπτάμενο, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το υπόστεγο Ενδιάμεσης Συντήρησης CH-47 Chinook, όπου ενημερώθηκε για τις δυνατότητες του συστήματος συντηρήσεως.

Κατά την επίσκεψη παρών ήταν και ο Διευθυντής της Αεροπορίας Στρατού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Υποστράτηγος Ιωάννης Χειμαριός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments