Διεθνή

Διάγγελμα Νετανιάχου:Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια,θα πληρώσει ακριβά όποιος σταθεί εναντίον μας

Διάγγελμα Νετανιάχου:Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια,θα πληρώσει ακριβά όποιος σταθεί εναντίον μας

Πηγή Φωτογραφίας: FILE PHOTO: Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu attends a wreath-laying ceremony marking Holocaust Remembrance Day in the Hall of Remembrance at Yad Vashem, the World Holocaust Remembrance Centre, in Jerusalem, May 6, 2024. REUTERS/Amir Cohen/Pool/File Photo

Δεν αναφέρθηκε στη δολοφονία του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια, αλλά προειδοποίησε ότι η χώρα του είναι «προετοιμασμένη για όλα τα σενάρια»

«Το Ισραήλ θα απαιτήσει βαρύ τίμημα για οποιαδήποτε επίθεση εναντίον μας από οποιοδήποτε πεδίο» είπε το απόγευμα της Τετάρτης ο Νετανιάχου. Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, μίλησε σε διάγγελμα από το Τελ Αβίβ.

Δεν αναφέρθηκε στη δολοφονία του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια, αλλά προειδοποίησε ότι η χώρα του είναι «προετοιμασμένη για όλα τα σενάρια».

«Το Ισραήλ θα κάνει όποιον είναι εναντίον μας να πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα» είπε.«Πολίτες του Ισραήλ, έρχονται δύσκολες μέρες. Μετά το χτύπημα στη Βηρυτό ακούγονται απειλές από όλες τις κατευθύνσεις» είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

«Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο και θα σταθούμε ενωμένοι και αποφασισμένοι απέναντι σε κάθε απειλή. Το Ισραήλ θα απαιτήσει βαρύ τίμημα για οποιαδήποτε επίθεση εναντίον μας από οποιοδήποτε πεδίο».Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι το Ισραήλ κατάφερε συντριπτικά πλήγματα στη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ.

Αλλά δεν αναφέρθηκε στη δολοφονία του Χανίγια, η οποία έχει επισύρει απειλές για αντίποινα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments