Αθλητισμός

Αγοράζει ομάδα ο Εμπαπέ: «Κλείδωσε» η συμφωνία με την Καέν

Αγοράζει ομάδα ο Εμπαπέ: «Κλείδωσε» η συμφωνία με την Καέν

Πηγή Φωτογραφίας: instagram Kylian Mbappé//Αγοράζει ομάδα ο Εμπαπέ: «Κλείδωσε» η συμφωνία με την Καέν

Ο 25χρονος Γάλλος σταρ αναμένεται να καταβάλλει από την τσέπη του το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Καέν, ομάδας που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος

Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την διοίκηση της ομάδας της Νορμανδίας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος

Ο 25χρονος Γάλλος σταρ αναμένεται να καταβάλλει από την τσέπη του το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Καέν, ομάδας που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Le Parisien. ο Pierre-Antin Capton, νυν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, θα διατηρήσει στην κατοχή το υπόλοιπο μετοχικό κεφάλαιο, αξίας 5 εκατ. ευρώ.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει επίσης ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των μερών βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και αρκετές εβδομάδες και πρόκειται να ολοκληρωθούν σύντομα.

Με την ενεργοποίηση της συμφωνίας ο Κιλιάν Εμπαπέ θα έχει στην κατοχή του το 80% των μετοχών του συλλόγου, ο οποίος τερμάτισε την περασμένη σεζόν στην έκτη θέση της δεύτερης κατηγορίας, αντικαθιστώντας τον προηγούμενο μεγαλομέτοχο, το αμερικανικό επενδυτικό fund Oaktree.

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να διορίσει τον Ziad Hammoud, νυν επικεφαλής του εμπορικού τμήματος, ως νέο πρόεδρο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε νεότερη ηλικία είχε φτάσει μια ανάσα από το να αγωνιστεί με τα χρώματα του συλλόγου της Νορμανδίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments