Αθλητισμός

Ελλάδα – ΗΠΑ: Στα προημιτελικά με μεγάλη εμφάνιση τα ελληνικά “δελφίνια” [13-11]

Ελλάδα – ΗΠΑ: Στα προημιτελικά με μεγάλη εμφάνιση τα ελληνικά “δελφίνια” [13-11]

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 2η ΗΜΕΡΑ / ΠΟΛΟ / ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Την πρόκρισή της στους «8» του πόλο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, πανηγύρισε η Εθνική Ελλάδας ανδρών

Την πρόκρισή της στους «8» του πόλο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, πανηγύρισε η Εθνική Ελλάδας ανδρών.

Η ελληνική ομάδα νίκησε με σκορ 13-11 τις ΗΠΑ, βρίσκεται πλέον στα προημιτελικά και μένει να μάθει τη θέση που θα κατακτήσει στον όμιλο.

Συγκεκριμένα, στις 3 Αυγούστου η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Κροατία και στις 5/8 την Ιταλία, σε ματς που θα κρίνουν τη θέση που θα πάρουμε.

Η Εθνική βρήκε το δικό της καλό διάστημα σε καίριο σημείο και ενώ οι Αμερικανοί ήταν μπροστά στο σκορ, 9-8, λίγο μετά το δεύτερο μισό της τρίτης περιόδου. Ο Κάκαρης κέρδισε πέναλτι που ο Στέλιος Αργυρόπουλος, ο οποίος είχε πετύχει ένα πανέμορφο τέρμα για το 7-5, μετέτρεψε σε γκολ και έπειτα ανέλαβε ο αρχηγός: ο Γιάννης Φουντούλης έδωσε το προβάδισμα με σουτ από την περιφέρεια και έπειτα σκόραρε από το αριστερό εξτρέμ -ενθυμούμενος κιόλας τα… νιάτα του- έπειτα από ενδεδειγμένη επίθεση στον παίκτη παραπάνω, ώστε να στείλει τη διαφορά στα δύο γκολ, 11-9, σκορ με το οποίο τελείωσε το οκτάλεπτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments