Αθλητισμός

Ίντερ Ντ’Εσκάλδες ΑΕΚ: Άνετη νίκη για την Ένωση [0-4]

Ίντερ Ντ’Εσκάλδες ΑΕΚ: Άνετη νίκη για την Ένωση [0-4]

Πηγή Φωτογραφίας: [371141] CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / ΙΝΤΕΡ ΝΤ ΕΣΚΑΛΔΕΣ - ΑΕΚ (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)

Σκόραρε και ο Άμραμπατ

Το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νόα από την Αρμενία, σφράγισε η ΑΕΚ, η οποία μετά το 4-3 στην OPAP Arena νίκησε και στην Ανδόρα με 4-0 την Ίντερ Ντ’Εσκάλδες χάρη σε χατ-τρικ του Λιβάι Γκαρσία και με τον Άμραμπατ να βρίσκει επίσης δίχτυα.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, όπως αναμενόταν, η Ένωση έδειξε διάθεση να πάρει τη μπάλα και να κάνει παιχνίδι, ψάχνοντας σιγά-σιγά τα πατήματά της. Οι γηπεδούχοι, όμως, ήταν αυτοί που άγγιξαν το γκολ έστω… κατά λάθος, αφού στο 18′ η μπάλα κόντραρε σε παίκτη της Ίντερ Ντ’Εσκάλδες και πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του Στρακόσα, ο οποίος στη συνέχεια απέκρουσε, με τη βοήθεια και του κάθετου δοκαριού, το σουτ του Ντε Λα Τόρε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Ήταν μια φάση στην οποία θα μπορούσε να γίνει το 1-0 αλλά δεν έγινε και τελικά λίγα λεπτά μετά ήρθε το 0-1. Στο 29′ ο Λιβάι Γκαρσία έβγαλε στην αντεπίθεση τους «κιτρινόμαυρους», βρήκε αρκετό χώρο, προχώρησε και με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μουνιόθ.

Ίντερ Ντ’Εσκάλδες: Μουνιόθ, Γκαγέγκο (74′ Σάντσες), Φέχερ, Πουέντες, Τόρες (81′ Ερμάν), Μπουχαρμά (59′ Αντρέου), Μαρτίνες (60′ Χ. Λόπες), Αλόνσο, Μπερλανγκά, Λόπες, Ντε Λα Τόρε.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Κάλενς, Βίντα, Μουκουντί (81′ Ρότα), Χατζισαφί, Γιόνσον (56′ Μάνταλος), Σιμάνσκι, Λιούμπιτσιτς, Φερνάντες (80′ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (72′ Κοϊτά), Γκαρσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments