Αθλητισμός

Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός: Εύκολη νίκη για τους πράσινους [0-4]

Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός: Εύκολη νίκη για τους πράσινους [0-4]

Πηγή Φωτογραφίας: EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ - ΠΑΟ//EUROKINISSI

Εύκολη νίκη για τους «πράσινους»

Με τον Γερεμέγεφ να πετυχαίνει δύο γκολ ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 4-0 εκτός έδρας τη Μπότεφ Πλόβντιβ και με συνολικό σκορ 6-1 πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ.

Το 2-1 του πρώτου αγώνα, στο ΟΑΚΑ, θεωρητικά άφηνε ανοιχτή την υπόθεση-πρόκριση, στην πράξη όμως οι «πράσινοι» είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τους Βούλγαρους και αυτή τη φορά το έδειξαν με εμφατικό τρόπο στο γήπεδο. Και άρχισαν από νωρίς να το κάνουν αφού μόλις στο 6ο λεπτό ο Τζούριτσιτς βρήκε τον Μλαντένοβιτς, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Γερεμέγεφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια και μετά το 30′ φάνηκαν επιθετικά έχοντας δοκάρι σε σουτ του Μίνκοφ, για να κριθούν ουσιαστικά τα πάντα στο 39′, όταν ο Τζούριτσιτς σούταρε και η μπάλα με τη… βοήθεια και του Ούτζα πήγε εκεί που έπρεπε για να γίνει το 0-2.

Ο Παναθηναϊκός είχε, πλέον, απελευθερωθεί ψυχολογικά αφού η πρόκριση δεν γινόταν να χαθεί και αν υπήρχε κάποια αμφιβολία διαλύθηκε κι αυτή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Μαντσίνι έδωσε στον Τζούριτσιτς που έγραψε εύκολα το 0-3.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments