Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απίστευτη ήττα του Τσιτσιπά από τον Τζόκοβιτς [2-0]

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απίστευτη ήττα του Τσιτσιπά από τον Τζόκοβιτς [2-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [371057] ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 2η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε να προηγείται με… 4-0 του Νόβακ Τζόκοβιτς στο δεύτερο σετ της αναμέτρησής τους στους προημιτελικούς του τουρνουά τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε να προηγείται με… 4-0 του Νόβακ Τζόκοβιτς στο δεύτερο σετ της αναμέτρησής τους στους προημιτελικούς του τουρνουά τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, εκεί όμως μπλόκαρε εντελώς και… κατάφερε να το χάσει με 7-6 και μαζί και τον αγώνα με 2-0, με συνέπεια τον αποκλεισμό.

Ότι το φαβορί, μεγάλο φαβορί, ήταν ο Σέρβος, παρά το γεγονός ότι δεν είναι στο 100% μετά τον τραυματισμό του, το ήξεραν όλοι. Υπό αυτή την έννοια, η ήττα δεν είναι έκπληξη. Ήταν όμως έκπληξη, αρνητική, το πώς χάθηκε το δεύτερο σετ και μαζί και ο αγώνας, άρα και οι ελπίδες του κορυφαίου Έλληνα τενίστα για μετάλλιο.

Ο Σέρβος, ο οποίος έδειχνε ότι ένιωθε ενοχλήσεις το δεξί γόνατο, αρχικά μείωσε σε 4-2 και στη συνέχεια ισοφάρισε 5-5, με τον περίπατο του Τσιτσιπά να μετατρέπεται σε θρίλερ και τελικά σε ήττα, αφού ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου πήρε και το δεύτερο σετ, με 7-6, κάνοντας το 2-0 και συνεχίζοντας με στόχο το χρυσό μετάλλιο.

Τα σετ: 6-3, 7-6

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments