Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Νέες εξελίξεις με Όρτα!

Ολυμπιακός: Νέες εξελίξεις με Όρτα!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός: Νέες εξελίξεις με Όρτα!

Ο Ολυμπιακός πιέζει να κλείσει ακόμα μία μεταγραφική εκκρεμότητα

Ο Ολυμπιακός πιέζει να κλείσει ακόμα μία μεταγραφική εκκρεμότητα. Συγκεκριμένα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Μπράγκα για την αγορά των δικαιωμάτων του Αντρέ Όρτα αντί του ποσού των 4.5 εκατομμυρίων ευρώ, με τους Πορτογάλους βέβαια να διατηρούν αντίσταση σύμφωνα με το sport24.gr

Ο Πορτογάλος χαφ βρέθηκε στην αποστολή για το πρώτο ματς της Μπράγκα με την Μακάμπι Πετάχ Τίκβα για τον 2ο προκριματικό του Europa League.

Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί και στη ρεβάνς του παιχνιδιού. Ο Αντρέ Όρτα, συγκεκριμένα, έμεινε εκτός αποστολής, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως αυτό το γεγονός ενισχύει το σενάριο της συμφωνίας και ότι σύντομα θα αναχωρήσει για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με το sport24.gr

Οι Πειραιώτες έχουν κάνει ξεκάθαρο πως θέλουν να αποκτήσουν τον Πορτογάλο μέσο, έχουν σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όμως η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αφού η Μπράγκα άλλαξε στάση και αύξησε τις απαιτήσεις της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, αλλά επειδή το 50% των δικαιωμάτων του 27χρονου μέσου ανήκει στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, η Μπράγκα επιδιώκει να αυξήσει το κέρδος της από τη συμφωνία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments