Αθλητισμός

Τι δήλωσε για το μέλλον του Ποντένσε ο προπονητής της Γουλβς

Τι δήλωσε για το μέλλον του Ποντένσε ο προπονητής της Γουλβς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τι δήλωσε για το μέλλον του Ποντένσε ο προπονητής της Γουλβς

Φιλικές αναμετρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μαζί με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, δίνει αυτή την περίοδο η Γουλβς

Φιλικές αναμετρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μαζί με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, δίνει αυτή την περίοδο η Γουλβς, ενόψει της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, στη Φλόριντα έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από φιλικά (Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας, Λειψία), με τον Ντανιέλ Ποντένσε όμως να «μην αναμένεται να ταξιδέψει σε αυτή την περιοδεία. Ο λόγος είναι πως έχει ενημερώσει πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό».

Αυτό, είχε αναφέρει δημοσίευμα πριν από λίγο καιρό, με τον προπονητή της ομάδας Γκάρι ο’ Νιλ, να σχολιάζει μεταξύ άλλων, την κατάσταση με τον Πορτογάλο εξτρέμ σε πρόσφατες δηλώσεις του, ενόψει των φιλικών στις ΗΠΑ.

«Έχει ενοχλήσεις στην γάμπα ο Ποντένσε και δεν θα αγωνιστεί σε κανένα από τα παιχνίδια στην Αμερική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Γουλβς, ενώ το ρεπορτάζ του «birminghamworld.uk» τονίζει πως θα είναι αμφίβολος και για την πρεμιέρα της Premier League, κόντρα στην Άρσεναλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments