Lifestyle

Έγκυος η Ευαγγελία Συριοπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Έγκυος η Ευαγγελία Συριοπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ evagelia_siriopoulou_official

Το κρατούσε κρυφό τόσο καιρό

Η Ευαγγελία Συριοπούλου το 2010 γνώρισε και ερωτεύτηκε τρελά τον οικονομολόγο Στράτο Πατσατζή, με τον οποίο είναι σε σχέση έκτοτε.

Στις 31 Οκτωβρίου 2021 έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, έναν γιο, και δύο χρόνια αργότερα αποφάσισαν να τον βαφτίσουν, κάνοντας και τον θρησκευτικό τους γάμο. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2023.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη evagelia_siriopoulou (@evagelia_siriopoulou_official)

Η οικογένειά τους, όμως, θα μεγαλώσει πολύ σύντομα κι άλλο, αφού περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Το αποκάλυψε η ίδια με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρωί της Πέμπτης 1 Αυγούστου, καλωσορίζοντας το νέο μήνα. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τις διακοπές της μαζί με τον γιο της, όπου πόζαρε με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη!!! Καλό Μήνα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Μόλις είδαμε το τεστ εγκυμοσύνης, μείναμε για δευτερόλεπτα αμίλητοι και ήταν μια τρυφερή στιγμή. Υπήρχε και ένας τρόμος αλλά όλα αυτά ήταν μια ωραία στιγμή. Όταν μου ήρθαν οι πόνοι αγοράζαμε παπλώματα. Του είπα του άντρα μου ότι έχω κάτι πονάκια και μου λέει “Γεννάμε;”. Λέω “δεν νομίζω”. Συνέχιζα στο μαγαζί με τα πονάκια, πήρα και τα παπλώματα. Και μετά του λέω “πάμε να φάμε;”. Στο ενδιάμεσο είχα μιλήσει με τον γιατρό και τη μαία μου και με είχαν καθησυχάσει. Το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο με 8 διαστολή και γέννησα σε 40 λεπτά. Υπήρχαν δύσκολες μέρες στην αρχή, υπήρχε αυτή η αϋπνία. Ήταν και η φάση με τον κορονοϊό και φοβόμουν» είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments