Lifestyle

Η Αλεξάνδρα Νίκα αγκαλιά με την μαμά του Κωνσταντίου Αργυρού [vid]

Η Αλεξάνδρα Νίκα αγκαλιά με την μαμά του Κωνσταντίου Αργυρού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η στήριξη της Αλεξάνδρας Νίκα στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η Αλεξάνδρα Νίκα, που σύμφωνα με δημοσιεύματα περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, βρέθηκε στις συναυλίες που έδωσε ο τραγουδιστής, προχθές, Δευτέρα και χθες, Τρίτη, στο Κατράκειο Θέατρο, στο πλαίσιο της περιοδείας του «Diamond Tour».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra (@alexandra.nika)

Η στήριξη της Αλεξάνδρας Νίκα στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ειδικότερα, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στο πλευρό του, προκειμένου να τον καμαρώσει από κοντά, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης.

Η 25χρονη, μαζί με τη μητέρα της, διασκέδασαν με τις επιτυχίες του τραγουδιστή, με τη νεαρή κοπέλα να μην παίρνει τα μάτια της από τον τραγουδιστή.

Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η σύντροφός του δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε και διαψεύσει, την είδηση της εγκυμοσύνης. Άλλωστε, ο τραγουδιστής, όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθεί κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Αλεξάνδρα Νίκα αγκαλιά με την πεθερά της

Λίγες ώρες μετά τη δεύτερη συναυλία, δημοσιεύθηκε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο φαίνεται η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού πιασμένη χέρι – χέρι με τη μητέρα του τραγουδιστή, ενώ εκείνος βρίσκεται στη σκηνή και ερμηνεύει το τραγούδι «Παιδί γενναίο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments