Lifestyle

Κατερίνα Λάσπα: Στην αμμουδιά με μπικίνι Gucci, ασορτί καπέλο και κορμί φέτες [vid]

Κατερίνα Λάσπα: Στην αμμουδιά με μπικίνι Gucci, ασορτί καπέλο και κορμί φέτες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/cat_laspa

Κατερίνα Λάσπα: Ζαλίστηκαν οι fans της από τις «εκρηκτικές» αναλογίες της -«Απίστευτο κορμί»

Τις διακοπές της στη Σέριφο απολαμβάνει αυτές τις ημέρες η Κατερίνα Λάσπα, με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει προ ολίγων ημερών ένα «καυτό», άκρως καλοκαιρινό βίντεο, ενθουσιάζοντας τους followers της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laspa Katerina (@cat_laspa)

Η Κατερίνα Λάσπα περνάει το πρώτο της καλοκαίρι ως single μετά το διαζύγιο από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο, με την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να τραβούν χωριστούς δρόμους έπειτα από 14 χρόνια γάμου, στη διάρκεια των οποίων απέκτησαν δύο κόρες.

Η ίδια μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το καλοκαίρι της, με τις δημοσιεύσεις της να προκαλούν… φρενίτιδα στους fans της, οι οποίοι την αποθεώνουν στα σχόλια.

Κατερίνα Λάσπα: Ζαλίστηκαν οι fans της από τις «εκρηκτικές» αναλογίες της -«Απίστευτο κορμί»

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Λάσπα καταγράφεται στη διάρκεια φωτογράφισης σε παραλία της Σερίφου.

Η παρουσιάστρια ποζάρει με το μπικίνι της ξαπλωμένη στην αμμουδιά, με το γυμνασμένο και καλλίγραμμο κορμί της, με «εκρηκτικές» αναλογίες, να εντυπωσιάζει.

Φορώντας ένα μπικίνι Gucci και ασορτί καπέλο του οίκου, η Κατερίνα Λάσκα δέχτηκε πολυάριθμα μηνύματα θαυμασμού από τους followers της, με την ίδια να διατηρεί μία άψογη σιλουέτα στα 49 της χρόνια, μετά και την απόκτηση δύο παιδιών.

«Είσαι θεάρα!», «Απίστευτο κορμί», «Σωματάρα και ποδάρες», «Γοργόνα», ήταν μερικά από τα αποθεωτικά σχόλια που έστειλαν στην παρουσιάστρια οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments