Οικονομία

Ρεύμα: Στα 16,39 λεπτά το τιμολόγιο της ΔΕΗ – Έκπτωση 53% τον Αύγουστο

Ρεύμα: Στα 16,39 λεπτά το τιμολόγιο της ΔΕΗ – Έκπτωση 53% τον Αύγουστο

Πηγή Φωτογραφίας: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΗ(ΓΙΑΝΗΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)//Στα επίπεδα των 16,39 σεντς η κιλοβατώρα διαμορφώνεται το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ για τον Αύγουστο, μετά από έκπτωση 53%, παραμένοντας ένα από τα χαμηλότερα της αγοράς.

Γενναία έκπτωση 45% ανακοίνωσε η ΔΕΗ και στα πράσινα τιμολόγια για τους επαγγελματίες. Σε τι επίπεδα διαμορφώνονται τα κίτρινα και τα μπλε τιμολόγια.

Στα επίπεδα των 16,39 σεντς η κιλοβατώρα διαμορφώνεται το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ για τον Αύγουστο, μετά από έκπτωση 53%, παραμένοντας ένα από τα χαμηλότερα της αγοράς.

Αντίστοιχα, γενναία έκπτωση 45% ανακοίνωσε η ΔΕΗ και στα πράσινα τιμολόγια για τους επαγγελματίες με τη τιμή της κιλοβατώρας να ανέρχεται σε 18,33 λεπτά. Σε ο, τι αφορά τα κίτρινα τιμολόγιά της τον Αύγουστο διαμορφώνονται σε τιμές 15,5 λεπτά για το οικιακό κίτρινο myHome4All και 17, 4 για το επαγγελματικό κίτρινο myBusiness4All.

Αντίστοιχα, τα μπλε τιμολόγια της ΔΕΗ τα οποία έχουν εγγυημένη σταθερή τιμή για 12 μήνες διαμορφώνονται για το οικιακό μπλε myHomeEnter στα 14,5 λεπτά. Το σταθερό myHomeOnline θα έχει τιμή 14,2 και το μπλε επαγγελματικό myBusinessEnter 14,5 λεπτά.

Από την αρχή του έτους, η ΔΕΗ στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις, έχοντας καταβάλλει μέχρι τώρα συνολικές εκπτώσεις άνω των 450 εκατ. ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments