Πολιτική

Πολάκης στη Βουλή: ”Ω ρε π@υστη, δεν προλαβαίνω να τα πω όλα”

Πολάκης στη Βουλή: ”Ω ρε π@υστη, δεν προλαβαίνω να τα πω όλα”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Πολάκης στη Βουλή: ''Ω ρε π@υστη, δεν προλαβαίνω να τα πω όλα''

Τον περιορισμένο χρόνο -κατ' αυτόν- που του δόθηκε στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, σχολίασε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Πολάκης

Τον περιορισμένο χρόνο -κατ’ αυτόν- που του δόθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, όπου γινόταν η συζήτηση για τους νέου διοικητές των επτά Υγειονομικών Περιφερειών σχολίασε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Πολάκης, λέγοντας τη φράση: «ω ρε π@υστη δε θα προλάβω να τα πω όλα».

Αρχικά, ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στην επιτροπή ζήτησε από τον πρόεδρο της Επιτροπής επαρκή χρόνο, προκειμένου να προλάβει να τοποθετηθεί για τους νέους διοικητές. Περιορίστηκε στα πέντε λεπτά, αλλά τελικά του δόθηκαν δέκα, τα οποία όπως φαίνεται τον…άγχωσαν.

Ο πρώην υπουργός όσον αφορά το θέμα της συζήτησης υποστήριξε πως δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγονται διοικητές δημόσιων οργανισμών μετά από αξιολόγηση, υποστηρίζοντας ότι και επί δικής του θητείας οι διοικητές νοσοκομείων τοποθετήθηκαν με αντικειμενικά κριτήρια.

Το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής του ο κ. Πολάκης το αφιέρωσε στην επιλογή της διοικήτριας του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Ολγας Μπαλαούρα για την διοίκηση της 1ης ΥΠΕ. Πριν αναφωνήσει την απρεπή φράση και διαπιστώσει ότι είχε ξεφύγει από τον χρόνο, που δικαιούται, είπε: «Εμείς κυρία Μπαλαούρα στον Άγιο Σάββα κάναμε πολλά πράγματα. Το πρόγραμμα κατ οίκον εξέτασης καρκινοπαθών ξεκίνησε επι δικών μας ημερών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments