Πολιτική

Τζιτζικώστας: Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την πρόταση,είμαι έτοιμος να υπηρετήσω την πατρίδα και την ΕΕ

Τζιτζικώστας: Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την πρόταση,είμαι έτοιμος να υπηρετήσω την πατρίδα και την ΕΕ

Πηγή Φωτογραφίας: [371138] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Την ετοιμότητά του να αναλάβει τα καθήκοντα του Ευρωπαίου επιτρόπου υπογράμμισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ύστερα από την πρόταση του πρωθυπουργού για την Κομισιόν

Θερμές ευχαριστίες στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας για την απόφαση του πρωθυπουργού να τον προτείνει στη θέση του επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας αναφέρει ότι η πρόταση του πρωθυπουργού συνιστά, μεταξύ άλλων, την «αναγνώριση της δυναμικής και του κομβικού ρόλου της Βόρειας Ελλάδας και της Μακεδονίας, όπου όλα αυτά τα χρόνια έχει επενδύσει προσωπικά, υλοποιώντας μεγάλα και σημαντικά έργα».

Παράλληλα, όσον αφορά το έργο που πρόκειται να αναλάβει στην Κομισιόν, σημειώνει ότι με την εμπειρία του από τη λειτουργία των ευρωπαϊκών θεσμών, έχει πλήρη συνείδηση του μεγέθους των προκλήσεων που έχει να αντιμετωπίσει, ενώ δήλωσε πως είναι έτοιμος να εργαστεί συστηματικά προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών.

Η ανάρτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την απόφασή του να με προτείνει ως τον νέο επίτροπο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι για εμένα μοναδική τιμή και παράλληλα μεγάλη ευθύνη.

Με την εμπειρία μου από τη λειτουργία των ευρωπαϊκών θεσμών, έχω πλήρη συνείδηση του μεγέθους των προκλήσεων για την Ευρώπη. Και είμαι έτοιμος να εργαστώ συστηματικά ανταποκρινόμενος στις προσδοκίες των πολιτών για μία Ευρωπαϊκή Ένωση που λειτουργεί προς όφελός τους.

Η ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του πρωθυπουργού συνιστά, επίσης, αναγνώριση της δυναμικής και του κομβικού ρόλου της Βόρειας Ελλάδας και της Μακεδονίας, όπου όλα αυτά τα χρόνια έχει επενδύσει προσωπικά, υλοποιώντας μεγάλα και σημαντικά έργα.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συμπολίτες μας ότι δέσμευσή μου είναι να συνεχίσω το έργο για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών, υπηρετώντας την πατρίδα μου και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με αίσθημα ευθύνης, αφοσίωσης και καθήκοντος.

Οδηγός μου, όπως σε όλη την πορεία μου μέχρι σήμερα, είναι και θα παραμείνει η ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments