Trash

Ο Snoop Dogg αποκάλυψε την εμμονή του με τις τσάντες -Πόσες έχει, τι κουβαλάει πάντα μαζί του

Ο Snoop Dogg αποκάλυψε την εμμονή του με τις τσάντες -Πόσες έχει, τι κουβαλάει πάντα μαζί του

Πηγή Φωτογραφίας: HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 19: Snoop Dogg is honored with star on the Hollywood Walk of Fame on November 19, 2018 in Hollywood, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Η «εμμονή» του Snoop Dogg με τις τσάντες

Ο Snoop Dogg έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες λόγω της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Ο εμβληματικός ράπερ έτρεξε με την Ολυμπιακή Φλόγα κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης ενώ τον γύρο του κόσμου έκανε η αντίδρασή του όταν είδε την Αμερικανίδα αθλήτρια της ενόργανης Σιμόν Μπάιλς επί το έργον.

Ο ίδιος συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα καθώς μίλησε στο Vogue για το τι περιέχει η τσάντα που έχει μαζί του στου Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ αποκάλυψε το «κόλλημά» του με τις τσάντες.

Η «εμμονή» του Snoop Dogg με τις τσάντες

Σε ένα νέο επεισόδιο των βίντεο της Vogue «In the Bag», ο 52χρονος ράπερ μοιράστηκε όσα έκανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου υπηρετεί ως ειδικός ανταποκριτής για το NBC.

Πριν αποκαλύψει το περιεχόμενο της μεγάλης κόκκινης και λευκής τσάντας του (με το καλλιτεχνικό του όνομα και το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων), μίλησε για την τεράστια συλλογή από τσάντες που διαθέτει.

«Λατρεύω τις τσάντες, τα σακίδια, τις τσάντες χειρός, τις tote τσάντες», είπε. «Δεν θα τις ονομάσω ανδρικές τσάντες γιατί δεν είναι. Νομίζω ότι έχω λιγότερες από χίλιες, περισσότερες από πεντακόσιες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments