Αθλητισμός

Ο σπουδαίος Τζόκοβιτς έσβησε τα όνειρα του Τσιτσιπά για μετάλλιο

Ο σπουδαίος Τζόκοβιτς έσβησε τα όνειρα του Τσιτσιπά για μετάλλιο

Πηγή Φωτογραφίας: [371057] ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 2η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Επικράτηση με 2-0 σετ.

Ο σπουδαίος Νόβακ Τζόκοβιτς έσβησε τα όνειρα του Στέφανου Τσιτσιπά για ένα μετάλλιο.

Ο Τζόκοβιτς επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 7-6) σε ένα ματς που ο Τσιτσιπάς είχε τρία σετ πόιντ στο δεύτερο σετ και να πάει το ματς σε τρίτο, με το σκορ υπέρ του 5-2, αλλά δεν κατάφερε να το τελειώσει. Δέχτηκε δύο μπρέικ, ο Σέρβος δεν συγχώρησε τη χαλάρωσή του και τελείωσε το ματς στο tie break με επί μέρους σκορ 7-3.

Τα πρώτα τρία games του ματς δεν είχαν εκπλήξεις, με τους δύο αντιπάλους να κρατούν το σερβίς τους. Στο 4ο όμως ο Τσιτσιπάς έκανε ορισμένα αβίαστα λάθη και ο Τζόκοβιτς απέκτησε προβάδισμα με 3-1. Ο Σέρβος πιέστηκε από τον Τσιτσιπά, ωστόσο βρήκε λύσεις από τις άμυνές του και τα drop shot και έφτασε στο 4-1.

Ακολούθησε το πρώτο love game από την πλευρά του Τσιτσιπά για το 4-2, ο οποίος πίεσε πάρα πολύ τον Νόλε στο επόμενο γκέιμ και έφτασε στο 40-40.

Ομως μία κακή επιστροφή του σε σερβίς του Σέρβου και ένας winner του κατόχου 24 grand slam έφεραν το 5-2.

Με εξαιρετικό πρώτο σερβίς, ο Τσιτσιπάς μείωσε 5-3, αλλά ο Τζόκοβιτς με έναν αδιανόητο πόντο κατάφερε να κάνει το 6-3 και να πάρει το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος ξεκίνησε ιδανικά. Κράτησε το σερβίς του και βρήκε δύο ευκαιρίες για break αμέσως μετά, με τον Τζόκοβιτς να κάνει το λάθος και να έρχεται το 2-0 για τον Ελληνα τενίστα.

Στις αρχές του επόμενου γκέιμ ο Τζόκοβιτς δεν πάτησε καλά στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να πονάει έντονα στο γόνατο. Εχασε το γκέιμ (3-0) και αμέσως πήρε ιατρικό τάιμ άουτ, καθώς έχει προβλήματα από την αρχή της χρονιάς και έχει υποβληθεί και σε επέμβαση μετά το Roland Garros.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments