Ελλάδα

Φωτιά στη Μαρίνα Ζέας: Κάηκαν πολυτελή γιοτ- Απεγκλωβίστηκαν 10 άτομα [vid]

Φωτιά στη Μαρίνα Ζέας: Κάηκαν πολυτελή γιοτ- Απεγκλωβίστηκαν 10 άτομα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: piraeuspress.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια της φωτιάς στα 3 σκάφη. Εγκλωβίστηκαν κάποια άτομα και ένας σκύλος στην προβλήτα, όπου έπειτα απεγκλωβίστηκαν από περιπολικό του λιμενικού και είναι καλά στην υγεία τους αυτή τη στιγμή.

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Πέμπτης (1/8) σε Λιμενικό και Πυροσβεστική για φωτιά που εκδηλώθηκε στη μαρίνα Ζέας στον Πειραιά.

Το Λιμενικό απεγκλώβισε 10 άτομα που έκαναν περίπατο στη προβλήτα και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν προς τη Μαρίνα Ζέας, ενώ η φωτιά κατασβέστηκε από ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Από τη φωτιά τυλίχτηκαν στις φλόγες τρία πολυτελή σκάφη με τις ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής να αποτρέπουν τα χειρότερα, ενώ επιχείρησαν και ιδιώτες δύτες για να ελέγξουν αν υπάρχει ρύπανση.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε πυροσβέστης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πυροσβέστης λιποθύμησε, ο οποίος παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τα σκάφη που λαμπάδιασαν βρίσκονται στον μώλο μετά το πάρκινγκ της Μαρίνας Ζέας.

Στο σημείο επιχείρησαν 26 πυροσβέστες με 10 οχήματα, τρία πλωτά του Λιμενικού και πλοιάριο της Πυροσβεστικής.

Πώς ξέσπασε η φωτιά στη μαρίνα Ζέας

Η φωτιά ξέσπασε σε ένα από τα σκάφη και στη συνέχεια επεκτάθηκε ταχύτατα και σε δύο διπλανά στον μώλο, μετά το μεγάλο πάρκινγκ, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκαν και εκρήξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα τρία σκάφη είναι επαγγελματικό τουριστικό ενώ δεν υπήρξαν εγκλωβισμένοι εντός των σκαφών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments