Διεθνή

Διπλωματική κρίση Ισραήλ Τουρκίας: Ο Ερντογάν αγκαλιάζει τρομοκράτες, δήλωσε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ

Διπλωματική κρίση Ισραήλ Τουρκίας: Ο Ερντογάν αγκαλιάζει τρομοκράτες, δήλωσε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Διπλωματική κρίση Ισραήλ Τουρκίας: Ο Ερντογάν αγκαλιάζει τρομοκράτες, δήλωσε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ

Νέο πεδίο διπλωματικής κρίσης μεταξύ Τουρκίας – Ισραήλ

Νέο πεδίο διπλωματικής κρίσης μεταξύ Τουρκίας – Ισραήλ. Αυτή τη φορά για την τουρκική σημαία που κυματίζει μεσίστια και στην πρεσβεία της Άγκυρας στο Τελ Αβίβ καθώς ο Ταγίπ Ερντογάν κήρυξε εθνικό πένθος για τη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια.

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Times of Israel ο υπουργός Εξωτερικών Ισραήλ Κατς καλεί τον Τούρκο αναπληρωτή πρεσβευτή στο Ισραήλ για επίπληξη, αφού η τουρκική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ κατέβασε τη σημαία μεσίστια προς τιμήν του δολοφονηθέντος ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια.

«Το Ισραήλ δεν θα δεχτεί εκφράσεις συμμετοχής στο πένθος για έναν δολοφόνο όπως ο Ισμαήλ Χανίγια», λέει ο Κατς σε δήλωση που δημοσίευσε το γραφείο του. «Αν οι εκπρόσωποι της πρεσβείας θέλουν να θρηνήσουν, ας πάνε στην Τουρκία και ας θρηνήσουν μαζί με τον αφέντη τους Ερντογάν, ο οποίος αγκαλιάζει την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς και υποστηρίζει τις δολοφονικές της πράξεις», τονίζεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments