Lifestyle

Γιώργος Πηλίδης-Ξέσπασε για την τρανς μποξέρ: “Για πόσο εμείς οι φυσιολογικοί να ανεχόμαστε αυτή την αηδία;”

Γιώργος Πηλίδης-Ξέσπασε για την τρανς μποξέρ: “Για πόσο εμείς οι φυσιολογικοί να ανεχόμαστε αυτή την αηδία;”

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Στα social media τα σχόλια είναι πολλά και το μότο που κυριαρχεί είναι "αποκλείστε τους άντρες από τα γυναικεία αθλήματα"

Ο πρωταθλητής στην πάλη με μια σειρά από stories στο instagram εξέφρασε την αντίθεσή του με το ότι η ΔΟΕ επέτρεψε σε αθλήτριες με αντρικά χρωμοσώματα να διαγωνίζονται με γυναίκες. Πολλές αντιδράσεις και σχόλια έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η ΔΟΕ επέτρεψε σε δύο intersex πυγμάχους να διαγωνιστούν απέναντι σε γυναίκες. Η Ιταλίδα Άντζελα Καρίνι έκατσε μόλις 46΄΄ στο ρινγκ απέναντι στην Αλγερινή Ιμάν Κελίφ, καθώς η μπουνιά που δέχθηκε στη μύτη ήταν η πιο δυνατή που είχε δεχθεί στη ζωή της, με αποτέλεσμα να προτιμήσει να αποχωρήσει για την υγεία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιωργος Πιλιδης (@giorgos_pilidis)

Στα social media τα σχόλια είναι πολλά και το μότο που κυριαρχεί είναι “αποκλείστε τους άντρες από τα γυναικεία αθλήματα”. Ο πρωταθλητής στην πάλη Γιώργος Πιλίδης με μια σειρά από stories στο instagram εξέφρασε την αντίθεσή του με το ότι η ΔΟΕ επέτρεψε σε αθλήτριες με αντρικά χρωμοσώματα να διαγωνίζονται με γυναίκες.

Έγραψε λοιπόν “πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η ανθρωπότητα… Επειδή ένας άνδρας θέλει να αυτοπροσδιοριστεί γυναίκα, του επιτρέπουν να αγωνιστεί στην κατηγορία των γυναικών. Για ποια ίσα δικαιώματα μάς μιλάτε εσείς εκεί στα κανάλια; Τι έχετε να πείτε γι αυτό;”.

“Για πόσο καιρό ακόμα εμείς οι φυσιολογικοί θα καθόμαστε να ανεχόμαστε αυτή την αηδία; Όσο για το ολυμπιακό ιδεώδες; Απλά δεν υπάρχει φέτος. Ένα καρναβάλι οι Ολυμπιακοί Αγώνες”, συμπληρώνει ο 24χρονος αθλητής.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Πιλίδης επανήλθε με νέο post γράφοντας: “Αυτή την Ολυμπιάδα θέλουμε; Ντροπή μας! Η Ιταλίδα πυγμάχος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα της με την τρανς αθλήτρια από την Αλγερία για να διαφυλάξει τη σωματική της ακεραιότητα… ΑΙΣΧΟΣ! Ετοιμαστείτε, τα χειρότερα έρχονται”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments