Οδηγός

ΑΣΕΠ: Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι Υποδιοικητές ΥΠΕ – Δείτε τα ονόματα [Λίστα]

ΑΣΕΠ: Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι Υποδιοικητές ΥΠΕ – Δείτε τα ονόματα [Λίστα]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)//ΑΣΕΠ: Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι Υποδιοικητές ΥΠΕ - Δείτε τα ονόματα [Λίστα]

Δημοσιοποιήθηκαν από το ΑΣΕΠ και τα ονόματα των επικρατέστερων Υποδιοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ)

Δημοσιοποιήθηκαν από το ΑΣΕΠ και τα ονόματα των επικρατέστερων Υποδιοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ). Μετά τον διορισμό των επτά επικεφαλής των ΥΠΕ, γνωστοποιήθηκε από το ΑΣΕΠ και η λίστα με τα τρία άτομα ανά θέση που θεωρούνται επικρατέστερα ως Υποδιοικητές στις Υγειονομικές Περιφέρειες.

Η διαδικασία

Προηγήθηκαν οι γραπτές εξετάσεις για όλα τα στελέχη, η μοριοδότηση τους από το ΑΣΕΠ αλλά και ο έλεγχος όλων των στοιχείων που κατέθεσαν πριν γίνει η επιλογή τους. Και στην περίπτωση αυτή η τελική επιλογή γίνεται από τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος παρέλαβε και τη σύντομη λίστα των τριών επικρατέστερων ανά θέση.

Οι Υποδιοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών δεν χρειάστηκε να περάσουν από την επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής όπως έγινε με τους διοικητές, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος Κεραμέως.

Πάντως η όλη διαδικασία που αποτελεί και την πρώτη εφαρμογή του νέου νόμου Κεραμέως, αμφισβητήθηκε δεόντως από την αντιπολίτευση η οποία άφησε αιχμές για πιθανές παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην επιλογή των στελεχών. Να σημειωθεί πως σε ό,τι αφορά στους διοικητές των ΥΠΕ, από τους επτά που υπηρετούσαν μέχρι σήμερα οι πέντε παρέμειναν στη θέση τους.

Τα ονόματα των επικρατέστερων Υποδιοικητών είναι τα εξής: Δείτε εδώ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments