Οδηγός

Νέα προκήρυξη για 61 θέσεις στον Δήμο Καλλιθέας

Νέα προκήρυξη για 61 θέσεις στον Δήμο Καλλιθέας

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//Νέα προκήρυξη για 61 θέσεις στον Δήμο Καλλιθέας

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής πρόκειται να ξεκινήσει την τη Δευτέρα 5 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Ο Δήμος Καλλιθέας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη 61 θέσεων εργασίας. Οι προσλήψεις αφορούν σχολικούς καθαριστές και πρόκειται να υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μερικής απασχόλησης, συνολικά 61 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Καλλιθέας.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής πρόκειται να ξεκινήσει την τη Δευτέρα 5 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024.

Οι θέσεις εργασίας στον Δήμο Καλλιθέας

  • ΥΕ Καθαριστές σχολικών μονάδων – 61 θέσεις

Πλήρους απασχόλησης: 39 θέσεις Μερικής απασχόλησης: 22 θέσεις

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected]., ή στο πρωτόκολλο του Δήμου, Ματζαγριωτάκη 76, 1ος όροφος, ή με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Δήμος Καλλιθέας, Ματζαγριωτάκη 76, 17676, Καλλιθέα, με την ένδειξη «Ανακοίνωση Πρόσληψης Σχολικών Καθαριστριών» και με σήμανση ταχυδρομείου μέχρι την τελευταία ημέρα της προθεσμίας για κατάθεση αιτήσεων.

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής

Αν η αίτηση συμμετοχής υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments