Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2024

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2024

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας συνδεδεμένος με την ανεμελιά, τη χαλάρωση, τον έρωτα και τις απολαύσεις όμως είναι γεγονός ότι ο φετινός Αύγουστος εμπεριέχει αρκετές προκλήσεις και μας καλεί σε πρώτη φάση να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να επαναξιολογήσουμε τις αποφάσεις μας και να δούμε τι δεν έχει θέση στη ζωή μας και τι μπορούμε να διορθώσουμε σε σχέση με το παρελθόν.

ΚΡΙΟΣ

Ο Αύγουστος ξεκινάει με ερωτισμό, διάθεση για φλερτ και μια ανάσα ανανέωσης για εσάς, αγαπητοί Κριοί, και αυτό οφείλεται στη Νέα Σελήνη που κορυφώνεται στις 04/08 στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα. Πρόκειται για ένα φεγγάρι που τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και σας καλεί να βάλετε σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές σας επιθυμίες. Θα κερδίσετε εύκολα τις εντυπώσεις των γύρω σας και είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα. Από τις 05/08 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και μάλιστα από τις 15/08 θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα. Μέχρι τις 28/08 θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας και τις ερωτικές σας επιλογές. Είναι πολύ πιθανό να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα πάνω στην έξαψη της στιγμής. Στα μέσα του μήνα, οι απαιτητικές όψεις του Κρόνου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία και τις επαφές σας ή να φέρουν διλήμματα, αφού το συναίσθημα κοντράρεται με τη λογική. Όλη αυτή η σύγκρουση μπορεί να έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σας, επομένως καλό θα είναι να αναβάλετε σημαντικές συζητήσεις και να μην βγάλετε συμπεράσματα. Αφήστε τις πράξεις να μιλήσουν και μην παρασύρεστε από λόγια. Αντίστοιχα, προσέξτε και εσείς τι τάζετε στους άλλους και αποφύγετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Στις 19/08 η Πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει αναστάτωση στις κοινωνικές συναναστροφές σας και μπορεί να έχετε συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα ή με άτομα που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου. Είναι μια ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον κύκλο σας και να κρατήσετε κοντά σας εκείνους όσους σας ταιριάζουν και μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και όραμα με εσάς. Ο μήνας θα κλείσει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού από τις 29/08, μια θέση που θα δημιουργήσει ένα πιο ρομαντικό και αρμονικό κλίμα και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 04/08 στον Λέοντα, είναι ένα φεγγάρι που στρέφει την προσοχή σας σε θέματα σπιτιού και οικογενειακής ζωής. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Από τις 05/08 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο και μπορεί να αναθεωρήσετε σχετικά με τα θέλω και τις επιθυμίες σας ή με μια ερωτική κατάσταση. Από τις 15/08 ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει στον Λέοντα και μέχρι τις 28/08 σας βάζει μέσα σε μια πιο συναισθηματική φάση κατά την οποία μπορεί να νιώσετε νοσταλγία και να αναμοχλεύσετε παρελθοντικές καταστάσεις. Επαφές με πρώην ή επιστροφές ατόμων είναι στα πιθανά σενάρια αυτού του διαστήματος. Στα μέσα του μήνα, οι απαιτητικές όψεις του Κρόνου φέρνουν ξεκαθαρίσματα τόσο στην ερωτική σας ζωή, όσο και στον κοινωνικό σας περίγυρο. Μπορεί να νιώσετε διχασμένοι αφού οι επιθυμίες σας έρχονται σε σύγκρουση με την πραγματικότητα ή με περιορισμούς. Εάν βρίσκεστε μπροστά σε ένα δίλημμα, είναι σημαντικό να λειτουργήσετε με τη λογική και να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς, όσο δύσκολο κι αν είναι κάτι τέτοιο. Στις 19/08 η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα είναι ένα φεγγάρι που μπορεί να φέρει ανατροπές και ξαφνικές εξελίξεις στην καριέρα σας, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεφύγετε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Από τις 29/08 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και σιγά-σιγά θα κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν και θα καταφέρετε να βάλετε σε μια τάξη τόσο τις σκέψεις, όσο και τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αύγουστος σας υποδέχεται με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 04/08, ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό φεγγάρι για εσάς που φέρνει νέες γνωριμίες καθώς και ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να εκφραστείτε πιο ανοιχτά στο άτομο που έχετε απέναντι σας, με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Από τις 05/08 ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ερμής, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο και αυτό σημαίνει ότι θα είστε πιο εσωστρεφείς για τις επόμενες ημέρες και μπορεί να επαναξιολογήσετε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τη σχέση με τους οικείους σας. Ίσως επίσης να νιώσετε νοσταλγία για παρελθοντικές καταστάσεις ή να έρθετε ξανά σε επαφή με ένα πρόσωπο που είχατε αφήσει ανοιχτές εκκρεμότητες. Στις 14/08 η σύνοδος Άρη-Δία στο ζώδιο σας θα σας χαρίσει θάρρος, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε πρωτοβουλίες ή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Είναι μια όψη που σας υπενθυμίζει ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να φερθείτε απερίσκεπτα γιατί θα υπάρξουν συνέπειες. Άλλωστε, στις 16/08 και στις 19/08 αντίστοιχα, ο Άρης και ο Δίας από το δικό σας ζώδιο θα κοντραριστούν με τον Κρόνο από τους Ιχθύς και μπορεί να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι ή διχασμένοι, αφού οι στόχοι και οι επιθυμίες σας έρχονται σε σύγκρουση με εμπόδια που μπορεί να σας αποθαρρύνουν. Η σχέση σας θα περάσει μια ισχυρή δοκιμασία αλλά τώρα θα φανεί εάν έχει γερά θεμέλια και αν μπορεί να πάει παρακάτω ή αν θα πρέπει να την εγκαταλείψετε. Είστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι η απόφαση σας θα πρέπει να είναι λογική και ψύχραιμη. Στις 23/08 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να φέρει συναισθηματικές αναταραχές και συγκρούσεις με το σύντροφο σας ή με αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί μια παρελθοντική ιστορία, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Από τις 29/08 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και σιγά-σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια τάξη. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και ο μήνας κλείνει με ερωτική διάθεση και επιθυμία για φλερτ, απολαύσεις και καλοπέραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

O Αύγουστος θα είναι ένας μήνας αναθεώρησης για εσάς αφού ο Ερμής από τις 05/08 θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες θα επαναξιολογήσετε τις αποφάσεις που πήρατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα καθώς και τις γνωριμίες που κάνετε. Η επικοινωνία τώρα βραχυκυκλώνει και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, ασυνεννοησίες και διλήμματα. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται και αποφύγετε τους ανθρώπους που σας δημιουργούν σύγχυση. Είναι επίσης πιθανό με αυτό τον ανάδρομο Ερμή να έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν ή να ανταλλάξετε μηνύματα με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Στα μέσα του μήνα, οι δύσκολες όψεις του Κρόνου μπορεί να ρίξουν την ψυχολογία σας. Εάν έχετε εξιδανικεύσει ένα πρόσωπο ή συντηρούσατε μια φαντασίωση στο μυαλό σας για μια κατάσταση, έχει έρθει η ώρα να δείτε την αλήθεια κατάματα. Στις 19/08 η Πανσέληνος στον Υδροχόο, ένα φεγγάρι που σας καλεί να κάνετε μια συναισθηματική εκκαθάριση. Μια κατάσταση κορυφώνεται και μπορεί να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και καταπιεσμένα συναισθήματα. Θα διαπιστώσετε εάν ένα πρόσωπο αξίζει την εμπιστοσύνη σας, πόσο κοντά μπορείτε να έρθετε και τι μπορείτε να μοιραστείτε μαζί του/ης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι επιθυμείτε πιο ουσιαστικές σχέσεις και μπορεί να λήξετε μια εφήμερη κατάσταση που δεν οδηγεί πουθενά. Ο μήνας θα κλείσει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 29/08, μια θέση που στρέφει την προσοχή σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας και σας βοηθάει να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

ΛΕΩΝ

Ο Αύγουστος θα είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσάς που θα φέρει κομβικές εξελίξεις για τις σχέσεις σας. Στις 04/08 θα φιλοξενήσετε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε μια επανεκκίνηση στην προσωπική σας ζωή. Είναι η στιγμή που θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τη λάμψη σας και θα δώσετε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας. Τώρα δημιουργούνται οι συνθήκες για να ξεκινήσει μια καινούργια ερωτική σχέση ή για να πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Από τις 05/08 οι ρυθμοί πέφτουν αφού ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο και από τις 15/08 θα οπισθοχωρήσει στο δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα και μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που σας απασχόλησαν μέσα στον Ιούλιο. Είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που πήρατε και τις επιλογές που κάνατε; Μήπως πρέπει να διορθώσετε κάτι; Είναι γεγονός ότι σας βασανίζουν πολλά ερωτήματα αλλά ταυτόχρονα έχετε σύγχυση και δεν ξέρετε τι κινήσεις να κάνετε. Επιπλέον, η επικοινωνία σας κλονίζεται και μπορεί να δυσκολευτείτε να εκφραστείτε ή να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας. Κάντε λοιπόν ένα βήμα πίσω, πάρτε το χρόνο σας και αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Στα μέσα του μήνα, οι απαιτητικές όψεις του Κρόνου μπορεί να θίξει ζητήματα εμπιστοσύνης μέσα στη σχέση σας ή να φέρει απογοήτευση από ένα φιλικό πρόσωπο. Ίσως να έρθετε μπροστά σε μια σκληρή συνειδητοποίηση ή να νιώσετε ότι τα όνειρα που είχατε κάνει συγκρούονται με την πραγματικότητα και δε μπορούν να υλοποιηθούν. Στις 19/08 η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας αναστατώνει συναισθηματικά και μπορεί να φέρει απρόοπτα και εξελίξεις που θα σας ξεβολέψουν. Αυτό το φεγγάρι σηματοδοτεί την κορύφωση μιας κατάστασης ή το κλείσιμο μιας σχέσης. Τολμήστε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στις σχέσεις σας και μην επιτρέψετε στην ανασφάλεια και στην αβεβαιότητα να σας κατακλύσουν. Από τις 29/08 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό σημαίνει ότι το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και θα είστε πιο σίγουροι τόσο για τα θέλω και τις επιθυμίες σας, όσο και για τις προθέσεις των άλλων. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και εγκαινιάζει ένα άκρως επικοινωνιακό και ανάλαφρο διάστημα για εσάς που μπορεί να φέρει όμορφες επαφές και γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που δοκιμάζει τις σχέσεις σας αλλά και τις αντοχές σας, αλλά από την άλλη πλευρά τώρα θα φανεί τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζει πραγματικά να μείνει στη ζωή σας. Από τις 05/08 ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σας ζώδιο και ξεκινάει ένα διάστημα επαναπροσδιορισμού και αναθεώρησης. Θα επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας και τις επιλογές που κάνατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα και μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο εκκρεμότητες από το παρελθόν ή να έχετε μια επανασύνδεση. Σε κάθε περίπτωση, μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Άλλωστε, από τις 15/08 ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει στον Λέοντα και θα σας βάλει σε διαδικασία ενδοσκόπησης. Είναι επίσης πιθανό να έχετε κάποιες μυστικές επαφές και συναντήσεις ή να κάνετε κάποιες συζητήσεις που δεν θέλετε να αποκαλυφθούν, αλλά μπορεί να σας δώσουν κάποιες απαντήσεις. Στα μέσα του μήνα, οι δύσκολες όψεις του Κρόνου σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα και μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα της σχέσης σας ή να τονίσουν ελαττώματα που για κάποιο λόγο είχατε παραβλέψει. Τα προβλήματα και τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν θα ρίξουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε ότι πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να σώσετε μια κατάσταση ή για να έρθετε πιο κοντά σε ένα πρόσωπο. Βρίσκεστε λοιπόν μπροστά σε ένα δίλημμα ή σε μια κομβική απόφαση για τη σχέση σας και πρέπει να φερθείτε με σύνεση και λογική και να μην επιτρέψετε στο συναίσθημα να σας παρασύρει. Στις 23/08 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί εκρηκτική διάθεση και ανυπομονησία και μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας. Θα είναι δύσκολο να δείξετε πνεύμα συμβιβασμού ή να συγκρατήσετε τον παρορμητισμό σας και μπορεί να οδηγηθείτε σε επιπόλαιες επιλογές. Εκτονωθείτε στο σεξουαλικό κομμάτι και προσπαθήστε να αποφύγετε τα παιχνίδια ανταγωνισμού. Από τις 29/08 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και σιγά-σιγά θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας και να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 04/08, ένα φεγγάρι που ανανεώνει την κοινωνική σας ζωή και βελτιώνει τις σχέσεις με τους φίλους σας και τις παρέες. Οι πρώτες ημέρες του μήνα προσφέρονται για να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να πλαισιωθείτε από ενδιαφέρουσες προσωπικότητες ή από ανθρώπους που σας ταιριάζουν και αισθάνεστε ότι μοιράζεστε μαζί τους πολλά κοινά. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να θέσετε καινούργιους στόχους με το ταίρι σας. Ωστόσο, από τις 05/08 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο και θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά την οποία θα γίνετε πιο εσωστρεφείς και θα δείτε ξανά τα λάθη του παρελθόντος. Είναι πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να έχετε κάποιες κρυφές επαφές και συζητήσεις ή να μάθετε κάτι που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα. Από τις 15/08 ο Ερμής οπισθοχωρεί στον Λέοντα και μέχρι τις 28/08 θα μπουν στο μικροσκόπιο οι φιλικές σας σχέσεις και οι κοινωνικές σας συναναστροφές. Μπορεί να απογοητευτείτε από ένα φιλικό πρόσωπο ή από ένα άτομο με το οποίο επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου ή να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στις παρέες σας. Τώρα θα διαπιστώσετε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σας και ποιοι αξίζουν να είναι στη ζωή σας. Στις 19/08 η Πανσέληνος στον Υδροχόο δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για το δικό σας ζώδιο, αλλά αντιθέτως μπορεί να φέρει καινούργιες επαφές ή μια γνωριμία που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά, αυτό το φεγγάρι μπορεί να κορυφώσει καταστάσεις που είχαν ήδη προβλήματα με αποτέλεσμα να έρθετε σε οριστική ρήξη με ένα πρόσωπο. Από τις 29/08 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τις καταστάσεις και θα επιλύσετε παρεξηγήσεις ή μπερδέματα που μπορεί να σας ταλαιπώρησαν μέσα στις προηγούμενες ημέρες. Ο μήνας θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού από τις 29/08 θα φιλοξενήσετε την Αφροδίτη, τον δικό σας κυβερνήτη, στο ζώδιο σας. Με τον πλανήτη της ομορφιάς, των απολαύσεων και του έρωτα στο πλευρό σας, θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 04/08 είναι ένα φεγγάρι που αγγίζει έναν κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και δίνει ώθηση στην κοινωνική σας ζωή και στην επίτευξη των στόχων σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη θα έχετε νέα δεδομένα στην καριέρα σας, τα οποία θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας ή να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση. Από τις 05/08 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο και μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με φιλικά πρόσωπα ή με άτομα που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου. Είναι επίσης πιθανό να επικοινωνήσετε ξανά με άτομα που είχαν χαθεί από τη ζωή σας ή να συναντήσετε ένα πρόσωπο που είχατε να δείτε καιρό. Αν είστε δεσμευμένοι, θα επαναπροσδιορίσετε τους μελλοντικούς στόχους και τα όνειρα που έχετε κάνει με το ταίρι σας. Στα μέσα του μήνα, οι δύσκολες όψεις του Κρόνου έρχονται να σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα και δοκιμάζουν τις ερωτικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό να θέλετε να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο ή να δημιουργήσετε μια πιο βαθιά και ουσιαστική σύνδεση αλλά να συναντάτε εμπόδια ή ψυχρότητα από το άτομο που έχετε απέναντι σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα θα διαπιστώσετε σε ποιο άτομο μπορείτε να επενδύσετε και ποιες σχέσεις θα πρέπει να λήξετε, ειδικά εάν σας δημιουργούν ανασφάλεια και δεν σας προσφέρουν τη σταθερότητα που χρειάζεστε. Στις 19/08 κορυφώνεται η Πανσέληνος στον Υδροχόο, ένα φεγγάρι που θα σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο και μπορεί να έχετε αναπάντεχες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή. Είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και μπορεί να τεθεί το ενδεχόμενο μιας ξαφνικής μετακόμισης ή συγκατοίκησης. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το φεγγάρι είναι μια ευκαιρία να αποκοπείτε από οτιδήποτε σας κρατάει στο παρελθόν και να χαράξετε μια καινούργια πορεία. Στις 23/08 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει παθιασμένες και έντονες σεξουαλικές στιγμές. Ίσως μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Προσπαθήστε όμως να ελέγξετε τις εμμονές και τις ανασφάλειες σας καθώς και το αίσθημα κτητικότητας που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Ο μήνας θα κλείσει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 29/08, μια θέση που ενεργοποιεί έναν πιο παρασκηνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και εγκαινιάζει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς κατά την οποία όμως θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να βρείτε τις ισορροπίες μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος σας υποδέχεται με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 04/08, ένα ελπιδοφόρο φεγγάρι που υπόσχεται ανανέωση και νέες εμπειρίες και καινούργιες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες και θα έχετε στο πλευρό σας ανθρώπους που θα σας εμπνεύσουν και θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας ή για να κάνετε όνειρα με το ταίρι σας, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Από τις 05/08 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και μέχρι τις 28/08 φέρνει εμπόδια, ασυνεννοησίες και σύγχυση. Δεν είναι λοιπόν η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας ή για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Μάλιστα, από τις 15/08 ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει στον Λέοντα και μπορεί να ρίξει την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας ή να φέρει εμπόδια κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Στις 14/08 η σύνοδος Άρη-Δία σας χαρίζει τόλμη και σας δίνει το κίνητρο για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο ή για να κάνετε ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να δράσετε παρορμητικά αφού οι δύσκολες όψεις του Κρόνου στα μέσα του μήνα φέρνουν δοκιμασίες και μπορεί μια κατάσταση να κορυφωθεί ή να έρθει μια οριστική ρήξη σε μια σχέση. Μπορεί λοιπόν να νιώσετε απογοητευμένοι από την εξέλιξη μιας κατάστασης ή να δυσαρεστηθείτε από ένα πρόσωπο και αυτό να σας φέρει μπροστά σε μια σκληρή συνειδητοποίηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρετε κάποιες κομβικές αποφάσεις για τη συναισθηματική σας ζωή, ακόμα κι αν αυτές οι αποφάσεις είναι επίπονες ή σας αναγκάσουν να αφήσετε πίσω ό,τι σας κρατάει στο παρελθόν. Στις 23/08 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι μια παθιασμένη όψη που μπορεί όμως να σας κάνει ανυπόμονους στον έρωτα ή να σας οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να πάρετε πρωτοβουλίες ή για να διεκδικήσετε ένα πρόσωπο αλλά αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Ο μήνας θα κλείσει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 29/08, μια όψη που ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και φέρνει κοντά σας φίλους που θα σας στηρίξουν ή καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

O Αύγουστος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 04/08, ένα φεγγάρι που σας αγγίζει σε ένα βαθύτερο επίπεδο και θίγει ζητήματα συναισθηματικής ασφάλειας και εμπιστοσύνης μέσα στη σχέση σας. Είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε περισσότερη οικειότητα με ένα πρόσωπο ή να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να ανοίξετε τα εσώψυχα σας ο ένας στον άλλον, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία η οποία θα σας ξυπνήσει έντονα συναισθήματα. Από τις 05/08 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου, επομένως προσέξτε τυχόν ευτράπελα και ασυνεννοησίες εάν βρίσκεστε σε ένα ταξίδι. Είναι επίσης πιθανό να κάνει επανεμφάνιση ένα άτομο που είχε εξαφανιστεί από τη ζωή σας και μπορεί να βρίσκεται μακριά. Μάλιστα, από τις 15/08 ο Ερμής οπισθοχωρεί στον Λέοντα και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο απωθημένα ή να δημιουργηθούν δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες σχετικά με ένα πρόσωπο. Ωστόσο, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι τις 28/08 για να κάνετε ενδοσκόπηση και να ψαχτείτε λίγο παραπάνω με τα συναισθήματα σας. Στις 19/08 η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις που θα ανατρέψουν καταστάσεις που μέχρι τώρα τις θεωρούσατε σταθερές και δεδομένες. Η ασφάλεια σας λοιπόν μπορεί να κλονιστεί και θα επαναπροσδιορίσετε τι έχει πραγματική αξία για εσάς και τι όχι. Από τις 29/08 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό σημαίνει ότι θα απαλλαγείτε σιγά-σιγά από τις σκοτεινές σκέψεις και θα μπορέσετε να κάνετε βαθιές εξομολογήσεις και πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το άτομο που έχετε δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι γεγονός ότι ο Αύγουστος θα είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσάς και θα είναι αφιερωμένος στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Στις 04/08 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί μια επανεκκίνηση και σας καλεί να κάνετε ένα τολμηρό βήμα ή να πάρετε μια πρωτοβουλία που θα σας πάει παρακάτω. Κάποιοι από εσάς λοιπόν μπορεί να δεσμευτείτε με ένα πρόσωπο, να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να έχετε μια εξέλιξη που θα σας ανανεώσει. Ωστόσο, από τις 05/08 η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο σας βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και αναθεώρησης μέχρι και τις 28/08. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις για ένα πρόσωπο, όμως θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να φιλτράρετε τα πάντα κάτω από το πρίσμα της λογικής. Από τις 15/08 μάλιστα, ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει στον Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει αναθεώρηση και επαναξιολόγηση σχέσεων, ενώ δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα. Μπορεί να υπάρξουν επανασυνδέσεις και να εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν, γεγονός που θα σας αναστατώσει και θα σας φέρει μπροστά σε διλήμματα. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις για μια σχέση ή να βγάλετε συμπεράσματα. Στα μέσα του μήνα, οι απαιτητικές όψεις του Κρόνου θα σας δείξουν εάν μια ερωτική σχέση έχει γερές βάσεις και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό και ουσιαστικό. Στις 14/08 η σύνοδος Άρη-Δία μπορεί να φέρει μια καινούργια ερωτική ιστορία που θα σας ενθουσιάσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Είναι η στιγμή που θα κατακτήσετε όποιον/α επιθυμείτε χωρίς πολλή προσπάθεια. Στις 19/08 θα φιλοξενήσετε την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το φεγγάρι έρχεται να φωτίσει τις επιθυμίες σας και σας καλεί να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που μπορεί με κάποιο τρόπο να σας καταπιέζουν. Ίσως βέβαια να υπάρξουν αναταραχές και συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις σας, αφού δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Στις 23/08 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι μια όψη ακραίου ερωτισμού που μπορεί να αναζωπυρώσει πάθη αλλά μπορεί να σας οδηγήσει σε παρορμητικές επιλογές. Προτιμήστε να εκτονωθείτε στο σεξουαλικό κομμάτι και αποφύγετε τις ίντριγκες ή τις απαγορευμένες καταστάσεις. Από τις 29/08 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας και το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει. Την ίδια ημέρα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό σας ανανεώνει, σας χαρίζει αισιοδοξία και διάθεση για νέες εμπειρίες, ταξίδι και περιπέτειες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας αναθεωρήσεων για εσάς αφού ο Ερμής από τις 05/08 ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία θα είναι πιο δύσκολη και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή ασυνεννοησίες με το ταίρι σας. Ο ανάδρομος Ερμής σας βάζει σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης και μπορεί να δείτε τις σχέσεις σας μέσα από ένα άλλο πρίσμα ή να αλλάξετε γνώμη σχετικά με ένα πρόσωπο. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε μια επανασύνδεση ή να επιδιώξετε συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να βάλετε μπροστά τη λογική και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε καινούργια ξεκινήματα μέχρι τις 29/08. Στα μέσα του μήνα, ο Κρόνος από το ζώδιο σας θα σχηματίσει ζόρικες όψεις, επομένως ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα που αποφεύγατε. Τώρα θα δείτε πιο ξεκάθαρα τα ελαττώματα του ατόμου που έχετε δίπλα σας και θα έρθουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Μια συμπεριφορά ή μια συνειδητοποίηση μπορεί να σας απομακρύνει από ένα πρόσωπο και δεν υπάρχουν περιθώρια για να δικαιολογήσετε την κατάσταση. Από την άλλη πλευρά, αν η σχέση σας έχει σταθερές βάσεις, τώρα μια δοκιμασία μπορεί να σας φέρει πιο κοντά και να ισχυροποιήσει τη σύνδεση σας ή να σας αναγκάσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την πορεία σας. Στις 23/08 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να φέρει παθιασμένες καταστάσεις ή γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν αλλά μπορεί να σας στερήσουν την ηρεμία σας. Είναι σημαντικό να έχετε αυτοέλεγχο και να σκεφτείτε τις συνέπειες των πράξεων σας πριν πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις. Ο μήνας θα κλείσει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 29/08, μια θέση που εκτοξεύει στα ύψη το πάθος και τη σεξουαλική διάθεση και ταυτόχρονα σας δίνει την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με το άτομο που έχετε δίπλα σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments