Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρώτη ήττα στον όμιλο για την Εθνική πόλο από την Κροατία [14-13]

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρώτη ήττα στον όμιλο για την Εθνική πόλο από την Κροατία [14-13]

Πηγή Φωτογραφίας: [371161] ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 8η ΗΜΕΡΑ / ΠΟΛΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Επόμενη αντίπαλος της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου, η Ιταλία

Η Εθνική πόλο αγωνίστηκε σκληρά μέχρι το τελευταίο λεπτό ενάντια στην Κροατία, ωστόσο, μερικά λάθη στην άμυνα της στοίχησαν και έτσι ηττήθηκε για πρώτη φορά στον όμιλό της με σκορ 14-13. Στην επόμενη αγωνιστική, θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή θέση.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με την Ελλάδα να ανοίγει το σκορ και την Κροατία να απαντά με 3-1. Με δύο συνεχόμενα γκολ, η εθνική μας ισοφάρισε στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου και συνέχισε το σερί στο δεύτερο μέρος.

Έτσι, με τέσσερα συνεχόμενα γκολ, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ανέτρεψε το παιχνίδι, αξιοποιώντας τα πέναλτι που κέρδισε και προηγήθηκε με 3-5. Η Ελλάδα διατήρησε τη διαφορά των δύο τερμάτων μέχρι το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου, το οποίο έληξε 4-6.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν μια μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Κροάτες να επιτίθενται συνεχώς και την ελληνική ομάδα να πληρώνει τα αμυντικά της λάθη. Οι Κροάτες, με δύο γκολ του Κράγκιτς, ισοφάρισαν σε 6-6, αλλά ο Φουντούλης απάντησε άμεσα κάνοντας το 6-7.

Οι παίκτες του Ίβιτσα Τούτσακ αύξησαν την πίεση και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με γκολ του Βουκίτσεβιτς για το 9-8 μετά από αρκετό χρόνο. Η Ελλάδα ισοφάρισε με ένα όμορφο γκολ του Νικολαΐδη, αλλά οι Κροάτες, με δύο συνεχόμενα τέρματα των Μπούκιτς και Κράγκιτς, προηγήθηκαν με 11-9.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments