Αθλητισμός

Τσελίδης: Υπερήφανος που είμαι Έλληνας, συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά

Τσελίδης: Υπερήφανος που είμαι Έλληνας, συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τσελίδης: Υπερήφανος που είμαι Έλληνας, συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά

Ανάρτηση του χάλκινου Ολυμπιονίκη στο τζούντο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 εξελίχθηκαν σε θρίαμβο για τον Θοδωρή Τσελίδη αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο και επιστρέφοντας στην Ελλάδα έστειλε το μήνυμά του προς όλους, δηλώνοντας υπερήφανος ως Έλληνας και ζητώντας, παράλληλα, συγγνώμη επειδή δεν μιλάει τη γλώσσα μας.

Ο Τσελίδης ήταν αυτός που… άνοιξε λογαριασμό για τη χώρα μας στο Παρίσι κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο, γεγονός που τον έκανε φυσικά χαρούμενο, αλλά η χαρά του είναι ακόμη μεγαλύτερη λόγω της αγάπης που λαμβάνει, όπως τόνισε σε ανάρτησή του.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν και με παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν περίμενα να λάβω τόσα πολλά μηνύματα. Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλα. Χαίρομαι πολύ που διάβασα τόσο όμορφα λόγια από εσάς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ελλάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ σαν αθλητής. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να κερδίσω το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στους συγκεκριμένους αγώνες για αυτή την όμορφη χώρα», ανέφερε αρχικά ο Τσελίδης και συνέχισε.

«Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν μιλάω Ελληνικά. Είναι κάτι το οποίο θα διορθωθεί σύντομα. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και τους φίλους μου για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου πρόσφεραν. Εύχομαι καλή επιτυχία στην υπόλοιπη Ελληνική αποστολή. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments