Ελλάδα

Διδυμότειχο: Κρατούσε φυλακισμένη την 32χρονη σύντροφό του -Την χτυπούσε και την βίαζε

Διδυμότειχο: Κρατούσε φυλακισμένη την 32χρονη σύντροφό του -Την χτυπούσε και την βίαζε

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Διδυμότειχο: Κρατούσε φυλακισμένη την 32χρονη σύντροφό του -Την χτυπούσε και την βίαζε

Σχεδόν για έναν μήνα, από τις 10 Ιουλίου 2024 μέχρι και σήμερα, μία 32χρονη γυναίκα στο Διδυμότειχο, ζούσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του κακοποιητή συντρόφου της, ο οποίος την χτυπούσε, την κρατούσε κλεισμένη μέσα στο σπίτι του και την βίαζε.

Η 32χρονη πέρασε το κατώφλι του τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου το πρωί της Παρασκευής 2/8. Οι αστυνομικοί την είδαν με εμφανή τραύματα στο σώμα και τα χέρια της, ενώ η ίδια κατήγγειλε ότι την χτύπησε ο επίσης 32 ετών σύντροφος της.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Την κρατούσε στο σπίτι του χωρίς τη θέληση της και την βίαζε

Στη συνέχεια η 32χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μέσα από το νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. «Από τις 10/7/2024 μέχρι σήμερα με την χρήση σωματικής βίας με κρατούσε μέσα στο σπίτι του, χωρίς την θέληση μου. Επανειλημμένως με εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις, με τελευταία φορά , σήμερα στις 10 το πρωί».

Σε βάρος του 32χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Ενδεικτικά το πρώτο 6μηνο του 2024 από 1/1/2024 έως 30/6/2024 οι γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας ήταν 8.729 , οι άνδρες δράστες για το ίδιο χρονικό διάστημα ήταν 8.310 ,τα περιστατικά μόνο στην Αττική ανήλθαν σε 4.311 ενώ συνολικά ήταν 9.917

Ενώ όσον αφορά στην εφαρμογή panic button, μόνο για τον Ιούνιο οι γυναίκες που πήραν κωδικό ήταν 622 και σε 59περιπτώσεις , θύματα ενδοοικογενειακής πάτησαν χρησιμοποίησαν την εφαρμογή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments