Ελλάδα

Κορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων – Μποτιλιάρισμα στα διόδια της Ελευσίνας [vid]

Κορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων – Μποτιλιάρισμα στα διόδια της Ελευσίνας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων - Μποτιλιάρισμα στα διόδια της Ελευσίνας [vid]

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν όσοι ταξιδεύουν προς την Πελοπόννησο, καθώς παρατηρείται μεγάλο μποτιλιάρισμα τόσο στα διόδια της Ελευσίνας, όσο και στο ύψος της Νέας Περάμου

Η έξοδος των αδειούχων από τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας ξεκίνησε ήδη από χθες και κορυφώνεται σήμερα και τις επόμενες μέρες, με τους εκδρομείες να φεύγουν τόσο οδικώς, όσο και από τα λιμάνια της χώρας

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν όσοι ταξιδεύουν προς την Πελοπόννησο, καθώς παρατηρείται μεγάλο μποτιλιάρισμα τόσο στα διόδια της Ελευσίνας, όσο και στο ύψος της Νέας Περάμου.

Ειδικότερα, από τις 6:00 το πρωί μέχρι και νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (3/8), στις 12:00 από την έξοδο της Αθηνών – Λαμίας έφυγαν 14.764 οχήματα, ενώ μόνο μέχρι τις 18:00 της Παρασκευής (2/8) είχαν αναχωρήσει 26.136 οχήματα.

Αντίστοιχα, 24.000 οχήματα βγήκαν σήμερα από την έξοδο της Αθηνών – Κορίνθου μέχρι τις 12:00 και ακόμη 36.267 μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής (2/8).

Μεγάλη ήταν η κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά, αφού το πρωί απέπλευσαν 14 πλοία. Για σήμερα, Σάββατο (3/8) έχουν προγραμματιστεί συνολικά 26 δρομολόγια προς Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Αργοσαρωνικό και Κρήτη.

Αντίστοιχα 26 ήταν τα δρομολόγια που αναχώρησαν την Παρασκευή (2/8) από τον Πειραιά, ενώ ο ίδιος αριθμός αναμένεται να αναχωρήσει και για αύριο.

Πολλοί είναι οι φοιτητές, αλλά και οι μαθητές που μετά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις επέλεξαν την Πάρο ως τους ταξιδιωτικούς τους προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι. ενώ μεγάλη κινητικότητα σημειώνουν και τα πλοία με προορισμό τη Νάξο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments