Lifestyle

Μαριάννα Τουμασάτου: “Με έχουν απατήσει, το ήξερε όλη η Ελλάδα και εγώ ήμουν βόδι”

Μαριάννα Τουμασάτου: “Με έχουν απατήσει, το ήξερε όλη η Ελλάδα και εγώ ήμουν βόδι”
«Αρνούμαι να ζηλέψω, εάν θέλει να πάει κάπου, ώρα καλή στην πρύμνη του και αέρα στα πανιά του, ανέφερε η Μαριάννα Τουμασάτου

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τον έρωτα, τη ζήλεια και την απιστία που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

Μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού, η ηθοποιός ανέφερε: «Ο έρωτας πηγαινοέρχεται. Στις μεγάλες κρίσεις που περνάνε τα ζευγάρια είναι μόνο για καλό, γιατί ή θα δοθεί ένα τέλος, αν πρέπει να δοθεί και είναι απαραίτητο, ή θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και θα πας στο επόμενο επίπεδο, στην επόμενη πίστα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioannis Michalelis (@michalelis_ioannis)

Σχετικά με τη ζήλεια, η Μαριάννα Τουμασάτου σχολίασε: «Αρνούμαι να ζηλέψω. Εάν θέλει να πάει κάπου, ώρα καλή στην πρύμνη του και αέρα στα πανιά του. Θα στεναχωρηθώ, θα πέσω κάτω να πεθάνω αλλά δεν μπορώ να χαλάσω την κάθε μέρα μου για τη στιγμή που μπορεί κάτι να γίνει και να φύγει».

Παράλληλα, αποκάλυψε την εμπειρία της με την απιστία: «Στο παρελθόν με είχαν απατήσει, είμαι και βόδι, το ήξερε όλη η Ελλάδα κι εγώ… Με έχουν απατήσει πάρα πολλές φορές στη ζωή μου. Αντιδρούσα με διάφορους τρόπους, με φωνές, με «γεια σας», με χιούμορ», είπε κλείνοντας η Μαριάννα Τουμασάτου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments