Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης είναι ο επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης είναι ο επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο Κασσελάκης είναι ήδη παρελθόν και δεν το ξέρει.

Την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη περί εκκαθαρίσεων δικαστών και δημοσιογράφων καυτηριάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας προβαίνει σε παρέμβαση στο Χ, υπενθυμίζοντας πως «πριν από 1,5 χρόνο όταν ο Παύλος Πολάκης  έκανε αυτή την τρομοκρατική, συκοφαντική και απαίσια ανάρτηση για τους Δικαστές και τους Δημοσιογράφους, οι εκπρόσωποι του Σύριζα στα ΜΜΕ απολογούντο και ο Αλέξης Τσίπρας τον παρέπεμψε για διαγραφή. Μετά από μία εσωτερική διαχείριση τότε, «έστειλε» μία επιστολή «συγγνώμης» και έτσι κατέβηκε στις Εκλογές και είναι σήμερα βουλευτής».

Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, «τώρα την ανεβάζει πάλι με θράσος, αντιλαμβανόμενος ότι μετά την μισή και υποκριτική «διαγραφή» του από την ΚΟ, είναι πλέον ισχυρότερος από ποτέ. Ο Παύλος Πολάκης θα είναι ο επόμενος Αρχηγός του Σύριζα και ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ήδη παρελθόν και δεν το ξέρει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης εμφανίζεται αμετανόητος αναφορικά με την ανάρτηση στις αρχές του 2023, περί εκκαθαρίσεων δικαστών και δημοσιογράφων.

Σημειώνουμε πως στα τέλη Φεβρουαρίου του 2023, ο Παύλος Πολάκης είχε φτάσει μια ανάσα από τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σε ανάρτηση που είχε κάνει στο Facebook είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες δικαστών, δημοσιογράφων και διοικητών δημόσιας διοίκησης, χρησιμοποιώντας τη φράση «Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ».

Τότε είχε προκληθεί ένταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε παραπέμψει τον πρώην υπουργό Υγείας στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, ωστόσο το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη «γλίτωσε» τον Παύλο Πολάκη από τη διαγραφή.

Στη νέα του ανάρτηση, ο Παύλος Πολάκης, ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, εμφανίζεται αμετανόητος για εκείνη την ανάρτηση και με αφορμή τις αντιδράσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης για την απόφαση του Αρείου Πάγου να μπει στο αρχείο η υπόθεση των υποκλοπών, ο πρώην υπουργός Υγείας επανέρχεται, σημειώνοντας: «Δεν είχα ΕΓΩ δίκιο όταν έγραφα σε εκείνη την ανάρτηση στις 26 Φλεβάρη 2023 που με παρέπεμψαν για διαγραφή;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments