Πολιτική

Άδωνις σε Κασσελάκη: Βρες λύσεις για τους απλήρωτους εργαζόμενους του ΣΥΡΙΖΑ [pic]

Άδωνις σε Κασσελάκη: Βρες λύσεις για τους απλήρωτους εργαζόμενους του ΣΥΡΙΖΑ [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)//Άδωνις σε Κασσελάκη: Βρες λύσεις για τους απλήρωτους εργαζόμενους του ΣΥΡΙΖΑ [pic]

Όλοι οι υπάλληλοι της ΝΔ είναι πληρωμένοι

Τον εύλογο χλευασμό του Άδωνι Γεωργιάδη προκαλούν οι αναρτήσεις του Στέφανου Κασσελάκη περί δήθεν απλήρωτων υπαλλήλων της ΝΔ.

Σε σημερινή παρέμβασή του στην πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Υγείας, αφού ζητά «συγγνώμη» από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που «χάλασε» τις διακοπές του στη Μύκονο, υπενθυμίζει δύο βασικά στοιχεία.

Πρώτον, όπως υπογραμμίζει ο Άδωνις, «δεν έβγαλαν εργαζόμενοι δικοί μου ή της ΝΔ ανακοίνωση εναντίον μας αλλά αντιθέτως έβγαλαν ανακοίνωση οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ  και η ΕΣΗΕΑ εναντίον του».

Και δεύτερον, «εάν αντί να κάνει τόσες αναρτήσεις εναντίον μου, ξόδευε τόση ενέργεια για να βρει λύση για τους απλήρωτους μισθούς και τα απλήρωτα δώρα στους εργαζομένους του, ίσως να κατάφερναν και αυτοί να πάνε διακοπές όπως αυτός».

Υπενθυμίζεται ότι, προηγουμένως, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε σημειώσει σε ανάρτησή του ότι «επειδή δυσκολεύεται να κάνει ακόμα και μία (πολύ) απλή μέθοδο των τριών, ας βάλει ο κ. Γεωργιάδης κάποιον να προσπαθήσει να του εξηγήσει τις οφειλές της ΝΔ προς προμηθευτές και υπαλλήλους».

Αυτή την ανεύθυνη και προκλητική στάση του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στους δημοσιογράφους κομματικών δημοσιογραφικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ είχε καυτηριάσει και πιο πριν ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο ειδικά, με ανάρτησή του στην κοινωνική πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Υγείας υπενθύμιζε πως «ο Κασσελάκης ως Πρόεδρος του κόμματος έχει την θέση του νομίμου εκπροσώπου του βασικού μετόχου σε διάφορα μέσα» και ότι «στους εργαζομένους στις επιχειρήσεις αυτές χρωστούν δεδουλευμένα και δώρο διακοπών».

Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει ο Άδωνις, «ο βασικός μέτοχος την ώρα που οι εργαζόμενοι του υποφέρουν, κάνει διακοπές στη Μύκονο».

«Πάντα έλεγα ότι ο Στέφανος είναι καπιταλιστής αλλά εδώ αποδεικνύεται και κακός καπιταλιστής. Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές εάν χρώσταγα δώρα και μισθούς στους εργαζομένους μου, ως επιχειρηματίας. Να τα θυμάστε αυτά και όσους εντός Σύριζα ακόμη τον υποστηρίζουν όταν θα τους ακούτε να μιλούν ξανά για τα δικαιώματα των εργαζομένων», ολοκληρώνει ο υπουργός Υγείας.

Τονίζεται ότι για απαξιωτική στάση απέναντι στους δημοσιογράφους καταγγέλλει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Όπως επισημαίνει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο κ. Κασσελάκης δεν έχει ανταποκριθεί σε κανένα αίτημα για συνάντηση που έχει λάβει από το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων και την ίδια ώρα που ο ίδιος βρίσκεται σε διακοπές, οι εργαζόμενοι στα κομματικά μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και την μισθοδοσία για τον μήνα Ιούλιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, «την ίδια ώρα που ο κ. Κασσελάκης, όπως έχει άλλωστε δικαίωμα, βρίσκεται σε διακοπές, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και όλοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ», στην ιστοσελίδα avgi.gr και στον Ρ/Σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν έχουν λάβει τη μισθοδοσία για τον μήνα Ιούλιο. Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να αναλάβει τις ευθύνες του ως Πρόεδρος του κόμματος που είναι ο βασικός μέτοχος των ΜΜΕ αλλά και να συνειδητοποιήσει τους όρους του θεσμικού διαλόγου που είναι απαραίτητος όταν διακυβεύεται το εργασιακό μέλλον δεκάδων εργαζομένων».λους, όπως φαίνονται στον ισολογισμό της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments