Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Μιλάει για «πισίνα» το πηγάδι διαπλοκής χωρίς πάτο

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Μιλάει για «πισίνα» το πηγάδι διαπλοκής χωρίς πάτο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Μιλάει για «πισίνα» το πηγάδι διαπλοκής χωρίς πάτο

Συνεχίζεται η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πισίνα του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες.

Συνεχίζεται η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πισίνα του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που κάνει λόγο για παράνομη κατασκευή πισίνας στο εξοχικό του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, σημείωσε πως «τα μεγάλα λόγια για το κράτος δικαίου βούλιαξαν στον βυθό μιας παράνομης πισίνας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε απαντά στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, αναφέροντας:

«Μιλάει για ”πισίνα” το πηγάδι διαπλοκής χωρίς πάτο: η κυβέρνηση Μητσοτάκη έσπευσε, διά του εκπροσώπου της, του Παύλου Μαρινάκη, να υιοθετήσει αμάσητο όλο το δήθεν ρεπορτάζ του ”Πρώτου Θέματος” για τη δήθεν ”πισίνα Κασσελάκη” για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του.

Οι επιθέσεις του Μαξίμου, διά των πληρωμένων πιστολιών του, είναι πλέον προβλέψιμες. Όσο περισσότερη λάσπη ρίχνουν στον ανεμιστήρα, τόσο προδίδουν τον πανικό τους.

Μόνο που ο πανικός είναι κακός σύμβουλος: η συνεχιζόμενη απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών, με τελευταίο επεισόδιο την κυβερνητική παρωδία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, μαζί με την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, θα παρασύρουν στο βυθό και την κυβέρνηση και τους φίλους της στο επιχειρηματικό κι εκδοτικό κατεστημένο.

Για κάθε ”πισίνα” που θα εφευρίσκουν, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα απαντάει με μια ακόμα απόδειξη της διαπλοκής τους.

ΥΓ.: Καταντάει φαρσοκωμωδία να ζητάει η ΝΔ απαντήσεις, όταν η ίδια και ο πρόεδρός της δεν έχουν δώσει ποτέ καμία. Για εκείνα τα 39 ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη με το μισθό του βουλευτή, το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι, τα νεοαποκτηθέντα ακίνητα στο “απάτητο” βουνό του Ζαγορίου και βέβαια τις ΜΗ δηλώσεις πόθεν έσχες των τελευταίων δύο ετών, θα ψελλίσουν κάποτε μια λέξη;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments