Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Λευτέρη Πετρούνια [vid]

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Λευτέρη Πετρούνια [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 9η ΗΜΕΡΑ / ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ / ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Έγραψε ιστορία στο Παρίσι

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο πρώτος αθλητής στους κρίκους με μετάλλιο σε τρεις συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να γίνει θρύλος του αθλήματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ert Sports (@ertsports_official)

Η συλλογή του από μετάλλια είναι πολύ μεγάλη αφού έχει σαρώσει σε όλες τις σπουδαίες διοργανώσεις. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι χορτάτος… Ο Έλληνας αθλητής πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με στόχο ένα μετάλλιο και κατάφερε να πάρει το χάλκινο, δίνοντας συνέχεια στις επιτυχίες του σε Ρίο Ντε Τζανέιρο και Τόκιο.

Εκτελώντας με εκπληκτικό τρόπο το πρόγραμμά του, ο Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 15.100, επίδοση που ήταν αρκετή για να του εξασφαλίσει μια θέση, έστω όχι την 1η ή τη 2η, στο βάθρο. Έτσι, ο στόχος επιτεύχθηκε και ο άρχοντας των κρίκων μετατράπηκε πλέον σε θρύλο των κρίκων παίρνοντας τρίτο συνεχόμενο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μια επιτυχία που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση, όπως έδειξε και ο τρόπος με τον οποίο «λύγισε» στην αγκαλιά της συζύγου του, Βασιλικής Μιλλούση, ενώ στη συνέχεια στις δηλώσεις του τόνισε ότι αυτό είναι «ξεκάθαρα το πιο μάγκικο μετάλλιο της καριέρας μου».

Μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες για έναν από τους σπουδαιότερους αθλητές στην ιστορία της Ελλάδας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments