Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Κατζουράκη πέρασε στον τελικό με σπουδαία εμφάνιση

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Κατζουράκη πέρασε στον τελικό με σπουδαία εμφάνιση

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Η Εμμανουέλα Κατζουράκη ήταν για μια ακόμα φορά πολύ καλή και μετά την πέμπτη θέση στο πρώτο προκριματικό του skeet, έκανε μια ακόμα τρομερή εμφάνιση, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη ήταν για μια ακόμα φορά πολύ καλή και μετά την πέμπτη θέση στο πρώτο προκριματικό του skeet, έκανε μια ακόμα τρομερή εμφάνιση, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό

Η Ελληνίδα σκοπεύτρια ολοκλήρωσε τις εξαιρετικές τις εμφανίσεις στα προκριματικά της σκοποβολής και θα διεκδικήσει μετάλλιο το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη ήταν για μια ακόμα φορά πολύ καλή και μετά την πέμπτη θέση στο πρώτο προκριματικό του skeet, έκανε μια ακόμα τρομερή εμφάνιση, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα αθλήτρια την πρώτη μέρα στους πρώτους τρεις γύρους έκανε 72/75 εύστοχες βολές, ενώ στην δεύτερη μέρα στον τέταρτο γύρο έκανε 25/25 βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Πάνω σε αυτές έχτισε στον επόμενο και τελευταίο γύρο, όπου με ακόμα ένα εντυπωσιακό 25/25 πήρε το εισιτήριο, έχοντας μάλιστα την καλύτερη συγκομιδή στον προκριματική φάση της Κυριακής (4/8).

Ο τελικός της είναι προγραμματισμένος για τις 16:30 και θα μεταδοθεί απευθείας και αποκλειστικά από την ΕΡΤ3.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments