Αθλητισμός

«Σειρήνες» από το Μεξικό για τον Σπόραρ

«Σειρήνες» από το Μεξικό για τον Σπόραρ

Πηγή Φωτογραφίας: [371020] EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟ - ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό
Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό η Χουάρες σκοπεύει να αποκτήσει τον διεθνή Σλοβένο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, Αντράζ Σπόραρ.

«Σειρήνες» από το Μεξικό για τον Αντράζ Σπόραρ! Σύμφωνα με τη Ζακλίν Αλμοδοβάρ του Fox Sports η Χουάρες θα υπογράψει τον διεθνή Σλοβένο σέντερ φορ. Φυσικά ο 30χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και συνεπώς θα πρέπει οι Μεξικανοί να ικανοποιήσουν οικονομικά το Τριφύλλι.

Tις προηγούμενες ημέρες ο Σπόραρ «συνδέθηκε» με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και πλέον από το Μεξικό βγάζουν σιγουριά πως ο Σλοβένος θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Θυμίζουμε πως στα παιχνίδια με την Μπότεφ Πλόβτνιβ ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ήταν η βασική επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο για την κορυφή της επίθεσης, ενώ πλέον είναι διαθέσιμος και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος δεδομένα θα είναι η Νο.1 επιλογή του Ουρουγουανού τεχνικού.

Ο Σπόραρ φόρεσε τα πράσινα το 2022, όταν ο Παναθηναϊκός τον αγόρασε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντί 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Με τo Τριφύλλι μετράει 82 εμφανίσεις, 27 γκολ και εννέα ασίστ. Είναι 57 φορές διεθνής με τη Σλοβενία, έχοντας σκοράρει 12 φορές και ήταν βασικός στην εθνική του στο EURO 2024.

Πηγή: gazzetta.gr//Βασίλης Μπαλατσός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments