Ελλάδα

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Χανιά και Ρέθυμνο: Εντοπίστηκαν δώδεκα φυτείες κάνναβης – Μία σύλληψη

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Χανιά και Ρέθυμνο: Εντοπίστηκαν δώδεκα φυτείες κάνναβης – Μία σύλληψη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Χανιά και Ρέθυμνο: Εντοπίστηκαν δώδεκα φυτείες κάνναβης - Μία σύλληψη

Επιχειρήσεις για τον εντοπισμό φυτειών κάνναβης πραγματοποιήθηκαν, σε Χανιά και Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν συνολικά 12 φυτείες, από όπου κατασχέθηκαν 195 δενδρύλλια κάνναβης και συνελήφθη ένας Έλληνας

Επιχειρήσεις για τον εντοπισμό φυτειών κάνναβης πραγματοποιήθηκαν, σε Χανιά και Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν συνολικά 12 φυτείες, από όπου κατασχέθηκαν 195 δενδρύλλια κάνναβης και συνελήφθη ένας Έλληνας.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα εκτεταμένων επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ στην Κρήτη, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Αστυνομικοί των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Χανίων και Ρεθύμνου, με τη συνδρομή του Τμήματος Ειδικής Καταστατικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης και αστυνομικών δυνάμεων των Διευθύνσεων Αστυνομίας Χανίων και Ρέθυμνου, ερεύνησαν περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων και Ρεθύμνου και κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων εντοπίστηκαν οι 12 φυτείες όπου σε ειδικά διαμορφωμένους υπαίθριους χώρους καλλιεργούνταν επιμελώς τα 195 δενδρύλλια, ύψους έως 3,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Για μία από αυτές τις φυτείες, στα Χανιά, συνελήφθη ο συγκεκριμένος άνδρα και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, από τους χώρους των φυτειών κατασχέθηκαν πλήθος πειστηρίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από τα αντίστοιχα Τμήματα Δίωξης Ναρκωτικών των Υποδιεύθυνσεων Ασφάλειας Χανίων και Ρεθύμνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments