Διεθνή

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ακυρώθηκε ακόμα μία προπόνηση στον Σηκουάνα λόγω ακαταλληλότητας του νερού

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ακυρώθηκε ακόμα μία προπόνηση στον Σηκουάνα λόγω ακαταλληλότητας του νερού

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ολυμπιακοί Αγώνες: Ακυρώθηκε ακόμα μία προπόνηση στον Σηκουάνα λόγω ακαταλληλότητας του νερού

Ο οργανωτική επιτροπή ελπίζει σε «βελτίωση τις επόμενες ώρες», ώστε η μικτή σκυταλοδρομία του τριάθλου να διεξαχθεί το πρωί της Δευτέρας (5/8)

Ακόμα μία προπόνηση στον Σηκουάνα ακυρώθηκε σήμερα Κυριακή, μετά από τη χθεσινή (3/8) που είχε ήδη ακυρωθεί, λόγω ακαταλληλότητας της ποιότητας του νερού, μόλις 24ώρες πριν από τη μικτή σκυταλοδρομία του τριάθλου που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (5/8), όπως ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων (Cojo).

Λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που έπεσαν στο Παρίσι και την ευρύτερη περιοχή τις νύχτες της 31ης Ιουλίου και της 1ης Αυγούστου, οι διοργανωτές αποφάσισαν να ακυρώσουν ξανά προπόνηση κολύμβησης, χωρίς να προσδιορίσουν τα τελευταία στοιχεία για τη μόλυνση του νερού.

«Ελπίζουμε να μπορέσουμε να διοργανώσουμε τον αγώνα αύριο (Δευτέρα) και θα πάρουμε την απόφαση όπως έχει προγραμματιστεί αύριο το πρωί», δήλωσε η Αν Ντεσκάμπ, εκπρόσωπος της Cojo, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου σήμερα (4/8).

Η βροχή είχε ήδη δοκιμάσει τα νεύρα των διοργανωτών και των αθλητών με την αναβολή της διοργάνωσης του τριάθλου στις 30 Ιουλίου, ενώ είχαν προηγηθεί δύο ακυρώσεις προπονήσεων. Οι αγώνες ανδρών και γυναικών μπόρεσαν τελικά να διεξαχθούν την Τετάρτη (31/7).

Το «Παρίσι 2024» σημειώνει ότι ελπίζει σε «βελτίωση τις επόμενες ώρες», ώστε η μικτή σκυταλοδρομία να διεξαχθεί τη Δευτέρα (5/8) το πρωί.

«Δεν έχω τα τελευταία στοιχεία, περιμένουμε βελτίωση στην πρόγνωση του καιρού, ο ήλιος έχει πολύ θετικό αντίκτυπο», είπε ο εκπρόσωπος.

Οι αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας πρέπει επίσης να διεξαχθούν στον Σηκουάνα στις 8 και 9 Αυγούστου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments