Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης υιοθετεί αθλιότητες σε βάρος της Λινού

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης υιοθετεί αθλιότητες σε βάρος της Λινού

Πηγή Φωτογραφίας: [371089] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Αυτό το κόμμα θέλει να ξανακυβερνήσει».

Την εύλογη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκαλεί η υιοθέτηση από τον Παύλο Πολάκη όλων των στοιχείων που δημοσιεύονται εναντίον της Αθηνάς Λινού.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Χ, ο υπουργός Υγείας επισημαίνει πως η Αθηνά Λινού είναι μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ανεβαίνει σήμερα σε ιστότοπο φιλικό στον Σύριζα ένα άρθρο εναντίον της, με τα γνωστά συνωμοτικά που γράφουν όταν θέλουν να δολοφονήσουν έναν χαρακτήρα.

Όπως υπογραμμίζει ο Άδωνις, «το άρθρο δεν έχει τίποτε καινούργιο που δεν ήξερε ο Αλέξης Τσίπρας όταν την πρότεινε για βουλευτή ή δεν ήξεραν οι ψηφοφόροι τους όταν την ψήφιζαν, αλλά είναι βολικό για να την σπιλώσουν. Ο Παύλος Πολάκης «διαγραφείς» υποτίθεται από την ΚΟ το υιοθετεί επισήμως στη σελίδα του στο Facebook, διότι η κα Λινού με τα δάκρυα της τον έφερε σε δύσκολη θέση. Το Κόμμα του Σύριζα τώρα, είμαι βέβαιος ότι θα υποκριθεί ότι δεν το βλέπει όλο αυτό για να μην στενοχωρήσει τον Πολάκη, τον οποίο θέλουν να επαναφέρουν πριν το Συνέδριο και στην ΚΟ καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης μετάνιωσε που τον διέγραψε».

Και διερωτάται ο υπουργός Υγείας, «φυσικά γυρνώντας ο Πολάκης θα πρέπει να φύγει η κα Λινού καθώς  πώς θα συνυπάρξουν οι δυο τους μετά από όλα αυτά;»

«Σημειώστε ότι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να ξανακυβερνήσουν», καταλήγει ο Ά. Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την πρόσφατη επίθεση του βουλευτή Χανίων κατά της συνεργάτιδος του Άδωνι κ. Νατάσας Πετρούλια, την συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας υπερασπίστηκαν όσοι ήταν στην κοινοβουλευτική αίθουσα.

Αίσθηση, όμως, είχε προκαλέσει η αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού, η οποία μάλιστα σοκαρισμένη από την επίθεση του συναδέλφου της έβαλε τα κλάματα.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», είχε δηλώσει η κυρία Λινού.

Αναφερόμενος, ωστόσο, στο θλιβερό περιστατικό, ο καχύποπτος Πολάκης το χαρακτήρισε «προβοκατσιούλα». Όπως είπε, το επεισόδιο είχε λήξει μετά τα όσα είπε για τους «μορφασμούς» της συνεργάτιδας του Άδωνη Γεωργιάδη, εντούτοις «επαναπυροδοτήθηκε από ένα στημένο κλάμα της κυρίας Λινού που οδήγησε τον πρόεδρο της Βουλής να με αποκαλεί χυδαίο ζήτουλα προσοχής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments