Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ωραία πλάκα η δικαιολογία Κασσελάκη περί δεξαμενής

Άδωνις Γεωργιάδης: Ωραία πλάκα η δικαιολογία Κασσελάκη περί δεξαμενής

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΟΙΚ

Η επιστροφή του στις ΗΠΑ είναι πλέον κοντά, κρίμα για την πισίνα.

Τη δικαιολογία του Στέφανου Κασσελάκη ότι δεν έχει πισίνα στο εξοχικό του στις Σπέτσες, αλλά ότι πρόκειται για δεξαμενή, σαρκάζει, σε ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με σημερινή του παρέμβαση στο Χ, ο υπουργός Υγείας σημειώνει πως «ωραία η πλάκα με την δικαιολογία του Στέφανου Κασσελάκη για την «δεξαμενή νερού» και την «προϋπάρχουσα γούρνα», αλλά για να μιλάμε σοβαρά δεν στέκεται πλέον στη θέση του. Η δε δικαιολογία του «τί σύγκριση υπάρχει με μία προϋπάρχουσα δεξαμενή νερού μπροστά στο βάθος της διαφθοράς σας…;» Θυμίζει το ανέκδοτο: «…μα και σείς καταπιέζατε τους μαύρους…»….απλά δεν στέκεται».

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, πρόκειται για «πισίνα κανονική, στην φωτό εκτός από τις ξαπλώστρες φαίνεται και η μεταλλική σκάλα για να μπαίνεις, είναι μία κανονικότατη παράνομη πισίνα, την οποία ανερυθρίαστα έφτιαξε φέτος εν μέσω προεκλογικής περιόδου των Ευρωεκλογών. Δηλ αντί να έχει το νου του στις Εκλογές, το είχε στο πώς θα φτιάξει την παράνομη πισίνα στο σπίτι του για το καλοκαίρι…εάν οι διάφοροι αριστεροί εξακολουθήσουν να υπερασπίζονται και αυτό απλά θα εξευτελίσουν την Αριστερά ακόμη περισσότερο».

Ο υπουργός Υγείας συμπληρώνει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «ό,τι και να λέει από εδώ και μπρος, είναι απλώς αυτός που ανερυθρίαστα παρανόμησε για την χλιδή του και φυσικά ο καθένας μας λογικά θα σκέφτεται αφού χωρίς καμία συστολή έκανε αυτή την παρανομία που τόσο εύκολα με ένα έλεγχο στον δορυφόρο αποδεικνύεται, φανταστείτε τί έχει κάνει ή τί θα κάνει, όταν δεν τον βλέπει κανείς;».

«Η επιστροφή στις ΗΠΑ είναι πλέον κοντά και όχι τίποτε άλλο…κρίμα και για την πισίνα», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται, στο σημείο αυτό, ότι με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσε στο επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», τονίζοντας αναφορικά με την πισίνα στις Σπέτσες πως «για την “πισίνα” (βάθους 1,40 μέτρων) του σπιτιού μου στις Σπέτσες, τον Μάιο του 2023 ζήτησα από τους μηχανικούς μου να υποβάλουν όλα τα σχετικά έγγραφα, ώστε να εκδοθούν όλες οι άδειες εργασιών ανακαίνισης του σπιτιού».

Σύμφωνα με τον Κασσελάκη, «κατά τη διάρκεια τους, έγιναν παράλληλα και εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης του περιβάλλοντος χώρου (αυλής), στις οποίες αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού, η οποία υπήρχε για δεκαετίες στον ίδιο ακριβώς χώρο (όπως και πηγάδι). Χωρίς να γίνει καμιά εσκαφή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments