Πολιτική

Μήνυμα Μπελέρη: Η καρδιά μου σήμερα βρίσκεται στη Χειμάρρα – Έκκληση για συμμετοχή

Μήνυμα Μπελέρη: Η καρδιά μου σήμερα βρίσκεται στη Χειμάρρα – Έκκληση για συμμετοχή

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Μήνυμα Μπελέρη: Η καρδιά μου σήμερα βρίσκεται στη Χειμάρρα - Έκκληση για συμμετοχή

Έκκληση στους πολίτες της Χειμάρρας να σπεύσουν στις κάλπες όπου διενεργούνται στην περιοχή σήμερα, Κυριακή (4/8) απευθύνει από τις φυλακές Φιέρι, ο Φρέντης Μπελέρης

Έκκληση στους πολίτες της Χειμάρρας να σπεύσουν στις κάλπες όπου διενεργούνται στην περιοχή σήμερα, Κυριακή (4/8) απευθύνει από τις φυλακές Φιέρι, ο Φρέντης Μπελέρης, σημειώνοντας πως «η καρδιά μου σήμερα βρίσκεται στα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας που δίνουν την ύψιστη μάχη για τη Δημοκρατία».

«Η σκέψη μου όλη μέρα θα είναι με τα αδέρφια μου και όλους όσους αντιλαμβάνονται πως το κράτος Δικαίου και η Δημοκρατία είναι αδιαπραγμάτευτα» έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με όλους όσους εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους και βρέθηκαν στο πλευρό μου σε αυτή τη δοκιμασία. Με όλους όσους δε λύγισαν μπροστά σε πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις και παρακρατικές λογικές και σήμερα θα το αποδείξουν για μια ακόμη φορά».

Ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία στον Πέτρο Γκικουρία, που σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας «απέδειξε ότι είναι ένα άξιο τέκνο της Χιμάρας ήδη. Είμαι σίγουρος πως τα δικά του χέρια θα οδηγήσουν με ασφάλεια το Δήμο μας την επόμενη μέρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments