EDITOR'S PICK

Ερωτοσπηλιά: Η παραλία σε απόσταση ούτε μια ώρα από την Αθήνα με καταγάλανα νερά που αγαπούν τα ζευγαράκια

Ερωτοσπηλιά: Η παραλία σε απόσταση ούτε μια ώρα από την Αθήνα με καταγάλανα νερά που αγαπούν τα ζευγαράκια

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay.com

Η ερωτοσπηλιά είναι μια μαγική παραλία με κρυστάλλινα νερά, ιδανική για ζευγαράκια, σε ελάχιστη απόσταση από την Αθήνα.

Για όσους ζουν στην πόλη και ψάχνουν έναν προορισμό για τα πρώτα μπάνια του καλοκαιριού, οι επιλογές είναι πολλές.

Κοντά στην Αθήνα θα βρείτε καλά κρυμμένα διαμάντια-παραλίες ή και πιο γνωστές, εύκολα προσβάσιμες με το αυτοκίνητο αλλά και με πεντακάθαρα νερά. Μια από αυτές είναι και η ερωτοσπυλιά στο Πόρτο Ράφτη.

Ένας υπέροχος προορισμός για να μπείτε σε διάθεση διακοπών αλλά και να πάρετε μια ανάσα δροσιάς είναι σίγουρα το Πόρτο Ράφτι, όπου εκεί θα βρείτε παραλίες, απόκρυφες και μη, ταβερνάκια και καφέ, τέλεια για ένα μονοήμερο ή και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο.

Ερωτοσπηλιά: Η παραλία ούτε μια ώρα από την Αθήνα με τα καταγάλανα νερά

Τα τελευταία χρόνια η Ερωτοσπηλιά έχει γίνει ευρέως γνωστή με κόσμο από κάθε γωνιά των ευρύτερων περιοχών να σπεύδουν να ανακαλύψουν τα μαγικά νερά της.

Η παραλία της Ερωτοσπηλιάς είναι μικρή, έχει όμως υπέροχα κρυστάλλινα νερά και αξίζει να την επισκεφθείτε για να κάνετε τη βουτιά σας κάποιο από τα επόμενα Σαββατοκύριακα.

Πρόκειται για έναν μικρό κολπίσκο που βρίσκεται 40 χιλιόμετρα περίπου από την Αθήνα. Έχει άμμο και θα βρείτε σκιά κάτω από κάποιο δέντρο.

Στις άκρες υπάρχουν μικρές σπηλιές όπου μπορείτε να απλώσετε την πετσέτα σας και να απολαύσετε την υπέροχη γαλάζια θέα του ουρανού και της θάλασσας.

Την παραλία θα τη βρείτε ένα χιλιόμετρο βορειοδυτικά του οικισμού Πόρτο Ράφτη, ωστόσο πρέπει να θυμάστε πως, η παραλία των ερωτευμένων είναι τόσο δημοφιλής που τα Σαββατοκύριακα είναι σχεδόν απροσπέλαστη γι’αυτό θα πρέπει να πιάσετε τη θέση σας νωρίς το πρωί και είναι προτιμότερη η επίσκεψη στην αρχή του καλοκαιριού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments