Lifestyle

Βασιλική Μιλλούση: Η ανάρτησή της μετά το μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Βασιλική Μιλλούση: Η ανάρτησή της μετά το μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ @vasilikimillousi)

Δείτε την σχετική φωτογραφία

Περήφανη έκανε όλη την Ελλάδα ο Λευτέρης Πετρούνιας, με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στην Γαλλία. Μαζί του φυσικά, ήταν και η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση αλλά και ο προπονητής του. “Ήρθα ακριβώς για αυτό το πράγμα στη Γαλλία. Έχω δουλέψει πάρα πολύ αυτά τα χρόνια μετά το Τόκιο. Μεσολάβησαν τρία ευρωπαϊκά, ένα παγκόσμιο, ένα χειρουργείο και πολλά πράγματα στην Ελλάδα. Δεν είμαι πλέον 20, αλλά 33, έχω υποχρεώσεις και αυτό με κάνει παραπάνω χαρούμενο”, είπε ο Ολυμπιονίκης, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi (@vasilikimillousi)

Η Βασιλική Μιλλούση, λίγο μετά την κατάκτηση του μεταλλίου από το Λευτέρη Πετρούνια, έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με τον προπονητή του. Η ίδια, ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του Δημήτρη Ράφτη και στην λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: “Γιατί πίσω από ένα σπουδαίο αθλητή βρίσκεται ένας σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος! Δημήτρης Ράφτης”

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ολυμπιακοί Αγώνες, Λευτέρης Πετρούνιας: «Λύγισε» στην αγκαλιά της Βασιλικής Μιλλούση

Συγκλονιστικές στιγμές για τον Λευτέρη Πετρούνια στο Παρίσι, μετά από την ολοκλήρωση του τελικού των κρίκων, με τον χάλκινο ολυμπιονίκη να λυγίζει στην αγκαλιά της συζύγου του, Βασιλικής Μιλλούση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, γράφοντας ιστορία στην ενόργανη γυμναστική. Άμα τη ολοκληρώσει του τελικού των κρίκων, ο Λευτέρης Πετρούνιας έπεσε στην αγκαλιά της συζύγου του, Βασιλικής Μιλλούση, η οποία έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον συγχαρεί.

“Με συγχωρείτε για όλο αυτό, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω την οικογένειά μου μετά από είκοσι μέρες” είπε ο ίδιος στην κάμερα της ΕΡΤ, εξηγώντας τον λόγο του συναισθηματικού “σπασίματος”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments