Πολιτική

Βασιλειάδης για «πισίνα Κασσελάκη»: Αν υπάρχει παρανομία θα υπάρξουν κυρώσεις

Βασιλειάδης για «πισίνα Κασσελάκη»: Αν υπάρχει παρανομία θα υπάρξουν κυρώσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Τρίτη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο Γιώργος Βασιλειάδης . Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπερεξέθεσε τον εαυτό του»

Αν υπάρχει παρανομία θα επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις τόνισε σχολιάζοντας την υπόθεση της πισίνας του εξοχικού του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο ίδιος πάντως τόνισε πως: «δεν είναι το μείζον ζήτημα της πολιτικής συγκυρίας το αν έχει ο Κασσελάκης πισίνα». «Νομίζω πως δεν αξίζει στην πολιτική συγκυρία να ασχολούμαστε με ζητήματα, που είναι δευτερεύοντα σε σχέση με την πραγματική επικαιρότητα ενόψει του σκανδάλου των υποκολοπων, του δευτέρου σκανδάλου της συγκάλυψης και του τρίτου σκανδάλου της συγκάλυψης της συγκάλυψης».

«Θα ακούσω τις αιτιάσεις του (Κασσελάκη), νομίζω απάντησε μέσω των social media ότι προϋπήρχε αυτή η κατασκευή εκεί πέρα, επομένως δεν είναι κάτι καινούριο… Αυτό θα φανεί. Εγώ αυτό ακούω (σ.σ. ανακαίνιση της υπάρχουσας δομής), θα φανεί (αν προϋπήρχε). Αν υπάρχει παρανομία, θα φανεί τις επόμενες ημέρες και, προφανώς, θα υπάρξουν κυρώσεις, που προβλέπει ο νόμος» συνέχισε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ερωτώμενος αν το συγκεκριμένο ζήτημα προέκυψε από την υπερπροβολή του προέδρου του κόμματος, ο Γιώργος Βασιλειάδης απάντησε: «Στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπερεξέθεσε τον εαυτό του, έχει κάνει την αυτοκριτική του, ελπίζουμε όλοι πως αυτό θα σταματήσει να είναι το κυρίαρχο για εκείνον».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments