Πολιτική

Γιαννούλης: Να απαντήσει η Πολιτεία,η Περιφέρεια και η Πολεοδομία για την πισίνα του Κασσελάκη στις Σπέτσες

Γιαννούλης: Να απαντήσει η Πολιτεία,η Περιφέρεια και η Πολεοδομία για την πισίνα του Κασσελάκη στις Σπέτσες

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Γιαννούλης: Να απαντήσει η Πολιτεία,η Περιφέρεια και η Πολεοδομία για την πισίνα του Κασσελάκη στις Σπέτσες

Απαντήσεις από τις διοικητικές δομές περιμένει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, για την πισίνα του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες

Το θέμα τις πισίνας του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος ζήτησε απαντήσεις από την Πολιτεία, την Περιφέρεια και την Πολεοδομία.

Συγκεκριμένα, σχέση με την πισίνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες δήλωσε ότι περιμένει «από την ελληνική Πολιτεία, το συντεταγμένο Κράτος, την Περιφέρεια και την Πολεοδομία, σεβόμενος κάθε δημοσιογραφική θέση – έρευνα, όσο και αν μπορεί να διέπεται από καχυποψία στρατευμένης ή στοχευμένης επίθεσης, να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις τις οποίες ούτε εμείς, ούτε το Πρώτο Θέμα, είμαστε σε θέση να δώσουμε. Σε αυτή τη χώρα, υπάρχουν συντεταγμένες διοικητικές δομές, οι οποίες θα πρέπει να μας πουν τι ακριβώς συμβαίνει. Τότε θα σχολιάσω ότι θέλετε. Αν εσείς έχετε μια απάντηση από την πολεοδομία ή τις αρμόδιες αρχές, με χαρά να την ακούσω».

Παράλληλα, εξαπέλυσε τα πυρά του κατά της κυβέρνησης λέγοντας ότι «βρήκε το ζήτημα αυτό και το ανέβασε στα ουράνια αυτό το θέμα, το οποίο προέκυψε από ένα ρεπορτάζ, αλλά τα ρεπορτάζ για τη διαφθορά, για τα Τέμπη, για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, τα θεωρεί fake news».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments